Kultarannan aamu- ja iltapäivätoiminta

Apip- Kultaranta

Kultarannan aamu- ja iltapäivätoiminta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tehdä mieluisia asioita ennen ja jälkeen koulupäivän. Toiminnassa vallitsee innostava ja kannustava ilmapiiri missä jokaisen lapsen vahvuudet nousevat esille. Ohjaajien läsnäolo sekä lapsen tukeminen ja kannustaminen on lähtökohtana toiminnalle. Ohjattujen päivittäisten toimintatuokioiden lisäksi kannustamme lapsia omatoimiseen- ja ehtoiseen tekemiseen. 

Koulun liikuntasali käytössämme useamman kerran viikon aikana. Siellä lapset saavat purkaa energiaa temppuradan, yhteisten leikkien, pelailun ja voimistelun merkeissä. Välillä nähdään myös pikku esityksiä liikuntasalin lavalla. Käsityöluokka on käytössämme kerran viikossa, missä työstetään  pikku esineitä enimmäkseen puusta. Musikaalisuus ja lauluhetket on myös läsnä muiden toimintojen ohessa. Muutenkin kitara soi välillä taustalla lasten leikkiessä.

Ulkoilemme päivittäin säästä riippumatta. Koulun piha ja läheinen metsä tarjoavat hyvä puitteet liikunnalliseen iltapäivään. Talvella on mahdollisuus myös luistella ja laskea mäkeä. Pihalta on kiva lähteä kotiin päivän leikkien ja raittiin ilman siivittämänä.

Kultarannan aamu- ja iltapäivätoiminta
Aukioloajat
Aamupäivätoiminta klo 7.30-10.00
Iltapäivätoiminta klo 12.00-17.00
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Luonnonmaantie 138
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates

Asiasanat

Lapsiperheet
Kasvatus ja koulutus
Aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta