Seniorikortti (eläkeläiskortti)

seniorikortteja

Seniorikortti (eläkeläiskortti) on naantalilaisille eläkeläisille suunnattu etukortti. Kortilla saa etuja liikunta- ja kulttuuripalveluista. Myös alle 65-vuotiaat eläkeläiset voivat hankkia seniorikortin ja käyttää kortin oikeuttamia palveluita. Ostohetkellä henkilön tulee todistaa olevansa naantalilainen eläkeläinen (työeläkekortti). 

Miten saan uuden seniorikortin tai aktivoin nykyisen korttini syyskaudelle 2024?

1. Uusi seniorikortin käyttäjä:  

  • maksa 35 € kausimaksu, sekä 5 € korttimaksu (kertamaksu) ja nouda kortti palvelupisteestä. 

Syksyn seniorikorttien myynti alkaa maanantaina 15.7 kello 9.00. Kortteja myydään kaupungin palvelupisteellä, minkä lisäksi kortteja on mahdollista aktivoida verkossa.  

Osta seniorikortti syyskaudelle tästä

Asiakassuhteen ylläpitoa varten hakijasta kerätään muutamia perustietoja. Seniorikortin voi maksaa verkkomaksuna tai hoitamalla maksun kaupungin palvelupisteeseen. Uusi kortti noudetaan molemmissa maksuvaihtoehdoissa Naantalin kaupungin palvelupisteistä. Katso palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat.

 2. Aiemman kortin aktivoiminen ja kausimaksun maksaminen

  • Verkkomaksu: seniorikortin voi myös uudelleen aktivoidan maksamalla 35 € kausimaksu verkkomaksuna. Huom! Jos sinulla on ollut myös Maijamäen kuntosalin pisara-avain, ole yhteydessä asiointipisteeseen pisaran aktivoimista varten palvelupiste@naantali.fi tai p. 024345211.
  • Asiointi palvelupisteessä: Mikäli sinulla on ollut aiemmin seniorikortti, ota kortti mukaasi ja käy maksamassa sekä aktivoimassa korttisi palvelupisteessä. Katso palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat.

Asiakassuhteen ylläpitoa varten hakijasta kerätään muutamia perustietoja. Seniorikortin voi maksaa verkkomaksuna tai hoitamalla maksun kaupungin palvelupisteeseen. Uusi kortti noudetaan molemmissa maksuvaihtoehdoissa Naantalin kaupungin palvelupisteistä. Katso palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat. 

3. Ulpukka-uintien aktivointi ja lataaminen 

Seniorikortin uintikertojen edut aktivoidaan Raision uintikeskus Ulpukan lipunmyynnissä arkipäivisin, kun olet ensin lunastanut korttisi Naantalin kaupungin palvelupisteestä. Latauksen yhteydessä seniorikortin haltijan henkilöllisyys tarkistetaan Ulpukassa, joten henkilöllisyystodistus tulee olla mukana ensimmäisellä kerralla. 

4. Muut edut 

Korttiin ei ladata muita tietoja kuin Ulpukan uintikerrat, muiden etujen käyttöön riittää, että esität kortin osallistuessasi toimintaan tai ostaessasi lippua. 

Kortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toisen henkilön käyttöön! 

Etuudet 1.8.2024 alkaen 

Uinti ja kuntosali (Raision Ulpukka, Eeronkuja 5) 

Uinti ja kuntosalin käyttö (omatoiminen harjoittelu) kolme kertaa viikossa arkisin ennen klo 14.00 (ma myös klo 17 jälkeen). 

Huomioittehan Ulpukan erityisohjeet uimareille sekä ajat, jolloin Ulpukka on suljettuna. Aikataulut on aina hyvä tarkastaa Ulpukan nettisivulta, josta löytyy ajantasaiset tiedot. Ulpukan lipunmyynti suljetaan tuntia ennen sulkemisaikaa. 

Ulpukka avoinna:  

ma, ti, to, pe klo 6–21 

ke klo 11–21 

la, su klo 11–18 

Keilaus (Raision keilahalli, Varppeenkatu 24) 

Seniorikortilla saa kerran viikossa 2€ alennuksen henkilökohtaisesta keilavuorosta. 

Kuntosali (Maijamäki, Venevalkamantie 2 Naantali)  

Seniorikorttilaisten maksuttomat kuntosaliajat Maijamäen liikuntahallin kuntosalissa syyskaudella 2024: 

  • maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 11.30-12.30 

  • lauantaisin klo 9.00-11.00 

Kuntosaliin pääsee pisara-avaimella, jonka voi lunastaa kaupungintalon asiointipisteestä.  Avaimesta peritään 25 euron pantti, jonka saa takaisin, kun avain palautetaan asiointipisteeseen. Pisara-avain toimii 10 minuuttia ennen vuorona alkua ja puoli tuntia vuoron jälkeen (suihkussa käyntiaikaa on varattu). 

Kulttuuri- ja museopalvelut 

Vapaa pääsy Naantalin museoon museon aukioloaikoina. 

Kulttuuritapahtumiin –20 % pääsylipun hinnasta, kun ostat lipun ovelta. Alennukseen oikeuttavien tapahtumien ilmoituksissa on eläkeläiskortin kuva tai maininta seniorikortista. 

Liikuntapalvelupäällikkö
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Puhelinnumero
02 4345 859
Matkapuhelinnumero
040 063 8398
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistyspalvelut, Tullikatu 11