Seniorikortti (eläkeläiskortti)

seniorikortteja

Seniorikortti (eläkeläiskortti) on naantalilaisille eläkeläisille suunnattu etukortti. Kortilla saa etuja liikunta- ja kulttuuripalveluista. 1.8.2023 alkaen myös alle 65-vuotiaat eläkeläiset voivat hankkia seniorikortin ja käyttää kortin oikeuttamia palveluita. Ostohetkellä henkilön tulee todistaa olevansa naantalilainen eläkeläinen (työeläkekortti).

Miten saan uuden seniorikortin tai aktivoin nykyisen korttini syyskaudelle 2023?

1. Uusi seniorikortin käyttäjä: maksa 35 € kausimaksu sekä 5 € korttimaksu (kertamaksu) ja nouda kortti palvelupisteestä.

Syksyn seniorikorttien myynti alkaa 7.8.2023 kello 9.00. Kortteja myydään kaupungin palvelupisteellä, minkä lisäksi kortteja on mahdollista aktivoida verkossa. 

Osta tästä seniorikortti syyskaudelle 2023

Asiakassuhteen ylläpitoa varten hakijasta kerätään muutamia perustietoja. Seniorikortin voi maksaa verkkomaksuna tai hoitamalla maksun kaupungin palvelupisteeseen. Uusi kortti noudetaan molemmissa maksuvaihtoehdoissa Naantalin kaupungin palvelupisteistä. Katso palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat.

2. Aiemman kortin aktivoiminen ja kausimaksun maksaminen

  • Verkkomaksu: seniorikortin voi myös uudelleen aktivoidan maksamalla 35 € kausimaksu verkkomaksuna. Huom! Jos sinulla on ollut myös Maijamäen kuntosalin pisara-avain, ole yhteydessä asiointipisteeseen pisaran aktivoimista varten palvelupiste@naantali.fi tai p. 024345211.
  • Asiointi palvelupisteessä: Mikäli sinulla on ollut aiemmin seniorikortti, ota kortti mukaasi ja käy maksamassa sekä aktivoimassa korttisi palvelupisteessä. Katso palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat.

3. Ulpukka-uintien aktivointi ja lataaminen

Seniorikortin uintikertojen edut aktivoidaan Raision uintikeskus Ulpukan lipunmyynnissä arkipäivisin, kun olet ensin lunastanut korttisi Naantalin kaupungin palvelupisteestä. Latauksen yhteydessä seniorikortin haltijan henkilöllisyys tarkistetaan Ulpukassa, joten henkilöllisyystodistus tulee olla mukana ensimmäisellä kerralla.

4. Muut edut

Korttiin ei ladata muita tietoja kuin Ulpukan uintikerrat, muiden etujen käyttöön riittää, että esität kortin osallistuessasi toimintaan tai ostaessasi lippua.

Kortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toisen henkilön käyttöön!

Etuudet 7.8.2023 alkaen

Uinti ja kuntosali (Raision Ulpukka, Eeronkuja 5)

  • Uinti ja kuntosalin käyttö (omatoiminen harjoittelu) kolme kertaa viikossa arkisin ennen klo 14.00 (ma myös klo 17 jälkeen).

Huomioittehan Ulpukan erityisohjeet uimareille sekä ajat jolloin Ulpukka on suljettuna. Aikataulut on aina hyvä tarkastaa Ulpukan nettisivulta, josta löytyy ajantasaiset tiedot. Ulpukan lipunmyynti suljetaan tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ulpukka avoinna: 

  • ma, ti, to, pe klo 6–21
  • ke klo 11–21
  • la, su klo 11–18

Keilaus (Raision keilahalli, Varppeenkatu 24)

Seniorikortilla saa kerran viikossa 2€ alennuksen henkilökohtaisesta keilavuorosta.

Kuntosali (Maijamäki, Venevalkamantie 2 Naantali) 

Seniorikorttilaisten maksuttomat kuntosaliajat Maijamäen liikuntahallin kuntosalissa syyskaudella 2023

  • maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 11.30-12.30
  • lauantaisin klo 9.00-11.00

Kuntosaliin pääsee pisara-avaimella, jonka voi lunastaa kaupungintalon asiointipisteestä.  Avaimesta peritään 25 euron pantti, jonka saa takaisin, kun avain palautetaan asiointipisteeseen. Pisara-avain toimii 10 minuuttia ennen vuorona alkua ja puoli tuntia vuoron jälkeen (suihkussa käyntiaikaa on varattu).

Liikuntaseura Naantalin Neuromoto- ryhmä (seniorikortti) 

Kehonhallintaa ylläpitävä ja kehittävä tunti, joka soveltuu myös varhaisvaiheen muistisairaille sekä reuma- ja lihassairauksia sairastaville. Syksyn aikana harjoitellaan monimuotoisesti motoriikkaa, lihaskuntoa ja tasapainoa edistäviä liikkeitä. Varusteina sisätossut ja rennot sisävaatteet. Ryhmä kokoontuu maanantaisin 4.9.- 11.12.2023. alkaen Kesti-Maariassa klo 9.00–9.45. Ilmoittautuminen: liina@lsnaantali.fi tai paikan päällä. 

Kulttuuri- ja museopalvelut

Vapaa pääsy Naantalin museoon museon aukioloaikoina
Kulttuuritapahtumiin –20 % pääsylipun hinnasta. Tapahtuman ilmoituksissa eläkeläiskortin kuva, alennus ovelta ostetuista lipuista.

Liikuntapalvelupäällikkö
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Puhelinnumero
02 4345 859
Matkapuhelinnumero
040 063 8398
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Asiasanat

Ikäihmiset
Kulttuuri ja vapaa-aika
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Liikunta ja ulkoilu