Haijaisten toimintakeskus

Haijaisten toimintakeskus
Puhelinnumero
Tilanvaraus ja tiedustelut
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Suutarintie 5
21100 Naantali

Lisätiedot

Katso vapaita aikoja:
Julius-tilanvarausjärjestelmä

Location coordinates

Luonnonläheinen Haijainen soveltuu koulutustilaisuuksiin ja pienimuotoisiin leiriviikonloppuihin, joiden yhteydessä pystyy helposti järjestämään luontoretkiä ja muita ulkoaktiviteetteja. Toimintakeskus sijaitsee Luonnonmaalla, noin viisi kilometriä Naantalin keskustasta. Pihassa on hyvin pysäköintitilaa ajoneuvoille. Toimintakeskuksen sijainti kartalla

Haijaisten pihalla on tilava kenttä ja ulkokuntoilulaitteet ovat vapaassa käytössä, samoin kuin toimintakeskuksessa olevat wc-tilat (ovet avoinna klo 7–22). Rakennuksen nurkalta alkaa noin 3,5 kilometriä pitkä Silmu-luontopolku. Haijaisten metsäalueella on myös 18-väyläinen frisbeegolfrata. 

Noin kilometrin päässä Haijaisista sijaitsee laavu, jossa on mahdollisuus tulentekoon. Laavun luona on puucee ja kaupungin puolesta puut tulentekoon. Polku on vuodenajasta riippuen osittain märkä ja huonokulkuinen.

Talossa on hyvät mahdollisuudet ruoanlaittoon ja yöpymiseen. Haijaisten toimintakeskus on päihteetön tila.

Naantalilaisten järjestämä lapsi- ja nuorisotoiminta Haijaisissa on maksutonta. Muilta käyttäjäryhmiltä peritään vuokraa.

Varustetaso rakennuksessa

Sali

  • pöytiä 8, tuoleja 35 kpl
  • koottavia retkisänkyjä 23 kpl
  • patjoja 35 kpl
  • pussituoleja

Keittiö

  • ruuanvalmistus- ja ruokailuvälineet noin 35 hengelle
  • iso kahvinkeitin
  • mikroaaltouuni
  • jääkaappi
  • astianpesukone

Muu varustelu

  • WC- ja suihkutilat (myös muiden ulkoilijoiden käytettävissä klo 7-22

Rakennuksessa ei ole puhelinta.

Ulkoilualue

Luontopolku Silmu (n. 3,5 km)

Luontopolku alkaa Haijaisten toimintakeskuksen pihasta ja kiertelee vaihtelevassa maastossa Haijaisten upeilla metsä- ja kallioalueilla, mutta osa polusta voi ajoittain olla melko kostea. Matkan varrelle osuu myös paljon käytetty laavu. Silmu-lenkiltä on liityntäpolku Villan tilalle. Reitti on merkitty maastoon. 

Haijaisten laavu

Toimintakeskuksen pihasta on matkaa laavulle noin 800 metriä. Laavulla on grillausmahdollisuus sekä puucee. Kaupunki toimittaa paikalle puita tulentekoon.

Frisbeegolfrata

Haijaisten frisbeegolfrata on 18-väyläinen haastavahko metsärata, jonka luokitus on AA1. Radan arvioitu peliaika on 120-180 minuuttia. 

Kuntorata

Valaistu, pituus 1,6 km.

Ulkokuntoiluvälineet

Ulkokuntoilulaitteet ovat vapaassa käytössä. Laitteilla voi harjoittaa lihasvoimaa ja liikkuvuutta.

Liitteet