Infoa Luostaripäivästä 2023

Narrinasuinen tyttö kapula kädessä katsoo kameraan puistossa.

Vuonna 2023 Naantalin Luostaripäivä järjestetään syyskuun ensimmäisenä lauantaina 2.9.2023 yksipäiväisenä tapahtumana. Jotta vierailusi tapahtumassa onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, tässä muutama käytännön vinkki.

  • Suosittelemme, että saavut Luostaripäiville apostolin kyydillä tai julkisilla kulkuvälineillä. Naantalin Vanhakaupunki on pihakatualuetta, jossa ei ole yleistä pysäköintiä. Maksullisilla alueilla Naantalin keskustassa pysäköinnin voi maksaa käteisellä, kortilla tai mobiilimaksulla. Naantalissa on käytössä Easypark- ja Parkman-sovellus.
  • Naantalin keskustaan pääsee Turusta kätevästi bussilla. Linjat 6 ja 7 kulkevat Turusta Naantaliin. katso tarkemmat aikataulut foli.fi
  • Jos saavut paikalle autolla, suosittelemme jättämään auton kauemmas keskustasta Muumiparkkiin (Tuulensuunkatu 12) tai Kuparivuoren pysäköintialueelle (Kuparivuorentie).
  • Yleiset WC-tilat sijaitsevat Visti Naantalin viereisessä rakennuksessa (Nunnakatu 2). Invavessa sijaitsee hautausmaan huoltorakennuksessa. Hautausmaan pysäköintialueelle ajetaan kääntymällä Maariankadulta Noviisinkadulle. Pysäköintialue sijaitsee Noviisinkadun päässä. Huom! Hautausmaan WC-tilan käyttö on rajattu ainoastaan invavessan tarvitsijoille.
  • Maksullisten konserttien sekä opastuskierrosten liput ovat ostettavissa Visit Naantalin verkkokaupasta: visitnaantali.com 
  • Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista sekä ravintoloista Naantalissa, tutustu visitnaantali.com

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Museot
Taiteet
Matkailu