Museon mobiilioppaat

Käsi pitelee älypuhelinta, jolla skannataan qr-koodia

Tutustu Naantaliin mobiilioppaan avulla!

Naantalin museo on julkaissut neljä eri mobiiliopastusreittiä, joiden avulla voit itsenäisesti tutustua aiheisiin omassa tahdissa ja vaikka pienissä palasissa.

Mobiiliopastukset toimivat kaikenlaisilla älylaitteilla – kännykällä, tabletilla tai pöytätietokoneellakin. Käyttöä varten ei tarvitse ladata erillistä sovellusta, vaan reittiin pääsee verkkoselaimen kautta tai QR-koodin avulla.

Mobiilioppaan käyttö on ilmaista.

Muistomerkkejä ja -laattoja

QR-koodi muistomerkkikierrokselle

Reitti esittelee keskustassa ja vanhassakaupungissa sijaitsevat muistomerkit ja -laatat. Mobiililaitteella saat lisätietoa matkan varrelle osuvasta muistomerkistä tai voit erikseen suunnitella kävely- tai pyöräilyreittejä näiden muistomerkkien tutkimiseksi.

Kiertämään voit lähteä vaikka museon Humpista, Mannerheiminkatu 21. Sisäänkäynnin vieressä olevassa ikkunassa näkyvä QR-koodi ohjaa sinut oikealle sivulle. Koodin voit myös lukea ohesta tai jos haluat tehdä nojatuolimatkan, voit tutustua reittiin omalla kotikoneella.

 

Hiilolan pihapiiri

QR-koodi Hiilolan pihakierrokselle

Tämä mobiiliopas perehdyttää sinut Hiilolan talon pihapiiriin ja sen rakennuksiin. Reitti on kierrettävissä museon ollessa avoinna tai tietokoneruudulla tietysti milloin tahansa.

 

 

 

Hiilolan porvariskoti

QR-koodi porvariskotikierrokselle

  Mobiiliopas antaa sinulle lisätietoa Hiilolan talosta, sen vaiheista, esineistöstä, asukkaista ja muusta   mielenkiintoisesta. Opas on tarkoitettu museokierroksen tueksi, mutta voit tutustua siihen myös muualla.

 

 

 

 

Leikki- ja pelikierros vanhassakaupungissa

QR-koodi pelikierrokselle

 Oppaan tarkoituksena on tarjota hauskaa tekemistä esim. lapsille isovanhempineen. Vanhemmat lapset osaavat   kiertää lenkin itsekin, mutta nuoremmille tarvitaan aikuinen mukaan. Reitin varrella tutustutaan viiteen kohteeseen vanhassakaupungissa ja jokaisessa paikassa leikitään tai pelataan. Matkalle lähdetään Hiilolan talosta, josta saa mukaansa tarvikepussin kassalta. Kierros on maksuton!

 

 

Kaikki Naantalin museon mobiilioppaat Tarinasoittimessa

Mobiilioppaat ovat Naantalin museon tekemiä, tekniikasta vastaa Momeo Oy:n Tarinasoitin. Oppaat ovat osa Suomen museoliiton Seinätön museo -yhteistyötä.