Apaja, Merimasku

Apajan päärakennus merelle päin

Apaja on meren rannalla sijaitseva entinen kalastajatila marja- ja omenatarhoineen, ja sen rakennuksiin kuuluvat mm. 1920-luvun lopulla rakennettu päärakennus, vanha riihi ja navetta. Apaja on toiminut virkistysalueena vuodesta 1988 ja se sijaitsee Naantalin Merimaskussa, noin 10 kilometriä Naantalin keskustasta.

Vuoden 2024 varauksia otetaan vastaan Merimaskun palvelupisteessä tai Julius-tilanvarausjärjestelmän kautta aikaisintaan 2.1.2024 klo 9 alkaen. Tätä ennen saapuneita hakemuksia ei huomioida. Tila on varattavissa toukokuusta (noin 10.5. alk.) syyskuuhun. Varausvuorokausi on kello kahdestatoista seuraavan päivän kello kahteentoista.

Apaja soveltuu pienimuotoisiin leiripäiviin ja juhlatilaisuuksiin. Päärakennuksessa on tilat noin 30 henkilölle (ei yöpymismahdollisuutta). Alueella on telttailu kielletty ilman erillistä lupaa ja hiljaisuus klo 24.00-07.00. Alueen ulkopuolelle kuuluva musiikki ja melu ovat kiellettyjä.

Lemmikkieläimet on pidettävä joko kytkettyinä tai oltava omistajan valvottavissa kaikissa olosuhteissa. Ranta-alueelle ja vieressä sijaitsevalle yleiselle uimarannalle on lemmikkieläinten tuominen kielletty. Alueen laituriin saa kiinnittyä vain vierailun ajaksi. Kiinnittymiseen yöksi on saatava erillinen lupa. Kylpytynnyrin (paljun) tuominen alueelle on kielletty.

Lisätietoja Merimaskun palvelupisteestä.

 

 

 

Merimaskun lähikirjasto ja palvelupiste
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Iskolantie 9
21160 Merimasku

Postiosoite

Iskolantie 9
21160 Merimasku

Lisätiedot

Palvelupisteet ja aukioloajat | Vaski-kirjastot (finna.fi)

Naantalin kaupunginkirjasto ei vastaa Googlen tai muiden hakukoneiden ilmoittamista kirjaston aukioloajoista.

 

Location coordinates
Merimaskun Apaja
Puhelinnumero
tiedustelut
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Apajantie 63
21160 Merimasku

Lisätiedot
Location coordinates