Käytä vaakakuvaa, jossa ei ole tekstiä. Kuvan täytyy olla riittävän suuri ja laadukas.
Vain yksi tiedosto.
Rajoitus: 5 MB.
Sallitut tiedostotyypit: png gif jpg jpeg.
Varaamme oikeuden muokata syöttämiäsi tietoja ennen julkaisua, julkaista ne myös muilla alustoilla tai välittää ne eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
Kerro tapahtumasta. Voit kopioida ja liittää tekstin.
Kohderyhmä
Kohderyhmä valitaan vain, jos tapahtuma on suunnattu erityisesti jollekin kohderyhmistä. Jos tapahtuma on suunnattu kaikille, älä valitse kohderyhmää.
Tapahtuman päivämäärä (value 1)

Aloituspäivämäärä

Lopetuspäivämäärä

Jos tapahtumasi kestää yhtäjaksoisesti useamman päivän, anna aloituspäivämäärä ja viimeinen tapahtumapäivä lopetuspäivämääräksi. Jos taas kyseessä on pitkäaikainen, mutta ei yhtäjaksoinen tapahtuma (esimerkiksi teatteriesitykset), lisää jokainen päivämäärä eri kenttään käyttämällä ”Lisää uusi” -painiketta.
Kirjoita alkamisaika (esim. klo 16.00) tai tapahtuma-aika (esim. klo 15.00–17.30). Toistuvissa tapahtumissa voit antaa yhden tapahtuma-ajan (esim. lauantaisin klo 19.00–20.30). Jos tapahtumalla on useampia alkamisaikoja, syötä ne eri kenttiin ”Lisää uusi” -painiketta käyttäen (esim. ma 12.2. klo 12.00–13.00, ti 2.3. klo 14.00–16.00).
Event location
Lisää tarvittaessa lyhyt tarkentava kuvaus tapahtuman sijainnista. Esimerkiksi: "Sisäänpääsy etuovista. Tapahtuma järjestetään toisessa kerroksessa kokoustila A:ssa."
Jos tapahtumaan on tarjolla useita eri hintaisia lippuja, lisää jokainen hinta omaan kenttäänsä ”Lisää uusi” -painiketta käyttäen. Voit antaa kenttään myös muuta hintaan liittyvää tietoa (esim. ”Seuran jäsenille maksuton, muille pääsylippu 2 €”).