Naantalin kaupungin Facebook-nimikilpailun säännöt

Kaksi soutuvenettä hiekalla Nunnalahden uimarannalla

Naantalin kaupunki järjestää 16.6.–23.6.2020 Facebook-tilillään nimikilpailun, jossa osallistujat voivat ehdottaa kahdelle Naantalin kaupungin vuokraamalle soutuveneelle nimiä. Nimikilpailun voittajan valitsee Naantalin kaupungin valintaraati. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken suoritetaan arvonta. Nimikilpailun tarkoituksena on saada ehdotuksia kahden soutuveneen nimiksi.

Järjestäjä

Nimikilpailun järjestää Naantalin kaupunki, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali.

Osallistumisehdot

Nimikilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niillä kaupungin työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja kilpailun voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumisehdot.

Osallistuminen

Nimikilpailuun osallistutaan kommentoimalla Naantalin kaupungin soutuvenekilpailua käsittelevää Facebook-julkaisua 16.6.–23.6.2020 välisenä aikana. Nimiehdotus ei saa olla loukkaava eikä hyvän tavan tai lain vastainen. Nimikilpailuun osallistuminen ei velvoita tykkäämään Naantalin kaupungin Facebook-sivusta.

Voittaja

Nimikilpailun voittajan valitsee nimikilpailua varten koottu valitsijaraati, jossa on mukana saaristolautakunnan, liikunta-alueiden, viestinnän ja kulttuurin edustaja. Kaikki määräajassa nimikilpailuun lähetetyt nimiehdotukset, jotka täyttävät kilpailun osallistumisehdot, luovutetaan valitsijaraadin käyttöön ja ovat mukana nimikilpailussa. Raati valitsee voittajan kilpailuun osallistuneiden ehdotusten joukosta.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa kaikki luovutettavissa olevat oikeudet ehdottamaansa nimeen järjestäjälle. Järjestäjällä on oikeus nimen julkaisuun ja sen käyttöön markkinoinnissa ja kaikessa toiminnassa. Järjestäjällä on kaikki oikeudet muuttaa nimeä tai olla käyttämättä sitä.

Nimikilpailun voittaja julkistetaan 1.7.2020 Naantalin kaupungin Facebook-sivuilla.

Nimikilpailun voittajan valitsemisen lisäksi kaikkien osallistumisehdot täyttäneiden osallistujien kesken suoritetaan arvonta. Arvonta suoritetaan 1.7.2020 mennessä.

Palkinto

Nimikilpailun voittaja saa palkinnoksi lahjakortin, joka oikeuttaa vuokraamaan Naantalin kaupungin soutuveneen Nunnalahden uimarannan kioskista kolmeksi tunniksi, sekä 30 € lahjakortin kahvila Amandikseen.

Osallistuneiden kesken arvotaan kolme kappaletta lahjakortteja, jotka oikeuttavat vuokraamaan Naantalin kaupungin soutuveneen Nunnalahden uimarannan kioskista kolmeksi tunniksi. 

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkinnon voi noutaa Naantalin kaupungintalolta (Käsityöläiskatu 2, 21101 Naantali) 1.7.2020 alkaen. Voittajalle ilmoitetaan Facebook-julkaisuun kommentoimalla sekä henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Palkinto tulee lunastaa 31.8.2020 mennessä.

Henkilötiedot

Nimikilpailuun osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä tämän omissa kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailun yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti vain arvonnan suorittamiseen. Henkilötietoja ei kerätä talteen. 

Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä.

Muut ehdot

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä osallistujat, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.

Lisätietoa: Tiina Rinne-Kylänpää, etunimi.sukunimi@naantali.fi

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä. Naantalissa 16.6.2020

Asiasanat

Viestintä