Ikäihmisille seniorikortti 65+

seniorikortteja

Seniorikortti 65+ syyskaudella 2019

Kaikki 65 vuotta täyttäneet naantalilaiset ovat oikeutettuja lunastamaan seniorikortin. Nyt myynnissä oleva seniorikortti on voimassa 1.8.–30.12.2019. Hinta on 25 €. Kortti on henkilökohtainen.

Huom! Kortin edut ovat käytettävissä kolmen arkipäivän kuluttua maksun suorittamisesta.

Petanque-ryhmä

Ohjattua toimintaa syyskuussa maanantaisin Kirkkopuiston petanque-kentällä kello 9.30–10.30. Ilmoittaudu petanque-ryhmään

Keilaus

Raision keilahallissa keilataan torstaisin klo 13.00–14.00. Kertamaksu, 4 € (normaalisti 7 €), maksetaan keilahallin kassalle, jossa on esitettävä voimassa oleva seniorikortti. 

Ohjattua keilausta marraskuussa Raision keilakeskuksessa torstaisin kello 13.00–14.00. Keilausmaksu 4 € / kerta maksetaan keilakeskuksessa. Ilmoittaudu keilausryhmään.

Tasapainoryhmät Kesti-Maariassa

Aikuisille suunnattujen tasapainoryhmien tavoitteena on lisätä ja ylläpitää tasapainoon tarvittavaa lihasvoimaa. Ryhmät kokoontuvat 16.9.–10.12. Kesti-Maarian liikuntatilassa sekä keskustan alueen ulkoliikuntapaikoilla. Syyskauden hinta on 30 €. Toiminta järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä / ryhmä.

Jos sinulla on seniorikortti, erillistä maksua ei tarvitse maksaa, mutta ryhmään tulee ilmoittautua. Tasapainoryhmät kuuluvat seniorikortin palveluihin.

Keskiviikkona toimii myös Liikuntaseura Naantali ry:n järjestämä VoiTas klo 11.45–12.30, johon seniorikorttilaiset voivat osallistua ilman erillistä maksua. Ryhmään tulee ilmoittautua. Ilmoittaudu VoiTas-ryhmään lsnaantali.fi -sivuilla.

Raision uintikeskus Ulpukka

 • Uinti ja kuntosalin käyttö (omatoiminen harjoittelu) kolme kertaa viikossa.
 • Kortti oikeuttaa uimiseen arkisin ennen klo 14.00 ja maanantaisin klo 17.00 jälkeen (mahdollistaa uimakuljetuksen käytön).
 • Käyttöoikeus kerran päivässä.
 • Kuntosaliohjaus Ulpukan kuntosalissa; ohjauspäivät 4.9., 2.10., 6.11., 4.12. klo 11.00 alkaen. Seniorikortilla sisälle, sisäliikuntavaatteet päälle (uikkareissa ei kuntosalissa voi liikkua).  Kuntosalin jälkeen voit mennä vielä uimaan.
 • Vesijumppa Ulpukassa keskiviikkoisin 4.9. alkaen klo 14.00–14.40. Vesijumppaan ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua, ohjausmaksu 3 € maksetaan Ulpukan kassalle, jonka jälkeen voi osallistua jumppaan.

 
Kuntosaliharjoittelu

Kuntosaliharjoittelu omatoimisesti Maijamäen liikuntahallin kuntosalissa 1.8.–31.12.2019.

 • Maanantaisin klo 11.30–12.30
 • Keskiviikkoisin klo 13.45–15.00

Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen (esim. ylioppilaskirjoitusten aika). Ovet avataan 15 minuuttia ennen harjoittelun alkamista.

Kulttuuri- ja museopalvelut

 • Vapaa pääsy Naantalin museoon museon aukioloaikoina. 
 • Erikseen ilmoitettuihin kulttuuritapahtumiin –20 % pääsylipun hinnasta. Näiden tapahtumien ilmoituksissa on seniorikortin kuva ja alennuksen saa ovella ostetusta lipusta.

 
Miten saan uuden seniorikortin tai aktivoin nykyisen korttini?

1. Täytä hakemus uutta korttia varten (vain, jos sinulla ei ole aiemmin ollut Naantalin seniorikorttia). Mikäli sinulla ei ole aiemmin ollut korttia, sitä haetaan täyttämällä seniorikorttihakemus. Asiakassuhteen ylläpitoa varten hakijasta kerätään muutamia perustietoja. Mikäli sinulla on ollut aiemmin seniorikortti: ota kortti mukaasi ja käy maksamassa sekä aktivoimassa korttisi palvelupisteessä.

2. Kortin myyntipaikat, aiemman kortin aktivoiminen ja maksaminen
Seniorikorttien myynti ja aktivoiminen tapahtuu Naantalin kaupungin palvelupisteissä. Syksyn seniorikortti maksetaan ja lunastetaan Naantalin palvelupisteistä; 25 € 1.8.-31.12.2019 ja lisäksi kortin hankintahinta 5€. Mikäli sinulla on jo seniorikortti syyskaudelta, ei sinun tarvitse maksaa 5 € hankintamaksua uudestaan eikä täyttää sähköistä seniorikorttihakemusta. HUOM! Kortin edut ovat käytettävissä kolmen arkipäivän kuluttua maksun suorittamisesta.

3. Ulpukka-uintien aktivointi ja lataaminen
Seniorikortin uintikertojen edut aktivoidaan Raision uintikeskus Ulpukan lipunmyynnissä arkipäivisin, kun olet ensin lunastanut korttisi Naantalin kaupungin palvelupisteestä. Latauksen yhteydessä seniorikortin haltijan henkilöllisyys tarkistetaan Ulpukassa, joten henkilöllisyystodistus tulee olla mukana ensimmäisellä kerralla.

4. Muut edut
Korttiin ei ladata muita tietoja kuin Ulpukan uintikerrat, muiden etujen käyttöön riittää, että esität kortin osallistuessasi toimintaan tai ostaessasi lippua.
Kortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toisen henkilön käyttöön!

  Avainsanat

  Ikäihmiset
  Kulttuuri ja vapaa-aika
  Sosiaali- ja terveyspalvelut
  Liikunta ja ulkoilu