Ikäihmisille seniorikortti 65+

seniorikortteja

Kevät+syksy on nyt vuosi 2021

 • Seniorikortti on suunnattu kaikille 65 vuotta täyttäneille naantalilaisille. Koronan aiheuttamien peruutusten vuoksi kevät ja syyskausikortit onyhdistetty. Vuodelle 2021 lunastetut kortit ovat voimassa 31.12.2021 asti. Hinta 35 €.

Uinti ja kuntosali (Raision Ulpukka) 

Ulpukka avoinna:

 • ma, ti, to, pe klo 6–21
 • ke klo 11–21
 • la, su klo 11–18
 • Palvelupiste suljetaan aina tuntia aikaisemmin.
 • Poikkeuksia aukioloon: 18.9. ja 23.10. suljettu sekä 15.-16.12. suljettu (huoltokatko)

Huomioittehan Ulpukan erityisohjeet uimareille sekä ajat jolloin Ulpukka on suljettuna. Aikataulut on aina hyvä tarkastaa Ulpukan sivuilta, josta löytyy ajantasaiset tiedot

Uinti ja kuntosalin käyttö (omatoiminen harjoittelu) kolme kertaa viikossa arkisin ennen klo 14.00 (ma myös klo 17 jälkeen).

Keilaus (Raision keilahalli)

Keilaustunti kerran viikossa (kertamaksu 4 €). 

Kuntosali (Maijamäki) 

Seniorikorttilaisten kuntosaliajat Maijamäen kuntosalissa 23.8.2021 alkaen

 • maanantaisin klo 11.30-12.15
 • keskiviikkoisin klo 11.30-12.15
 • perjantaisin klo 11.30-13.30

Kuntosaliin pääsee pisara-avaimella, jonka voi lunastaa kaupungintalon asiointipisteestä.  Avaimesta peritään 25 euron pantti, jonka saa takaisin, kun avain palautetaan asiointipisteeseen.

Pisara-avain toimii 10 minuuttia ennen vuorona alkua ja puoli tuntia vuoron jälkeen (suihkussa käyntiaikaa on varattu).

Kesti-Maarian tasapainoryhmä   

Aikuisille suunnattujen tasapainoryhmien tavoitteena on lisätä ja ylläpitää tasapainoon tarvittavaa lihasvoimaa. Ryhmät kokoontuvat Kesti-Maarian liikuntatilassa, Maariankatu 2. Toiminta järjestetään viikoilla 35-49, mikäli osallistujia on vähintään 8 hlö/ryhmä. Kevätkauden hinta on 30 €/ryhmä. (Seniorikortilla ei erillistä maksua, mutta ryhmään tulee ilmoittautua). 

Merimaskun voimaa ja tasapainoa -ryhmä   

Ikääntyville suunnattu ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 18.8. alkaen klo 15.00–16.00 Merimaskun koulun liikuntasalissa, Iskolantie 9. Ohjaus Eliisa Ansamaa. Merimaskun tasapainoryhmään osallistuminen on maksutonta, ei ilmoittautumisia.  

Rymättylän voimaa ja tasapainoa -ryhmä 

Ryhmä kokoontuu maanantaisin 30.8. alkaen klo 15.30–16.15 Rymättylän koulun liikuntasalissa, Piimätie 1. Ohjaus Riina Nummelin. Kevätkauden hinta on 30 €/ryhmä. (Seniorikortilla ei erillistä maksua, mutta ryhmään tulee ilmoittautua). Ilmoittaudu Rymättylän tasapainoryhmään tästä 

Tuolijumppa Rymättylän koulun liikuntasalissa   

Tuolijumppa tiistaisin klo 13.00–14.00 Rymättylän koulun liikuntasalissa, Piimätie 1. Tuolijumppaan ovat kaikki tervetulleita. Ohjaajina toimii Rymättylän vertaisliikuttajat ja liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. Tuolijumppa alkaa tiistaina 31.8. ja kauden viimeinen kerta on 7.12.2021. Toiminta on maksutonta, ei ilmoittautumisia.

Kulttuuri- ja museopalvelut

 • Vapaa pääsy Naantalin museoon museon aukioloaikoina
 • Kulttuuritapahtumiin –20 % pääsylipun hinnasta. Tapahtuman ilmoituksissa seniorikortin kuva, alennus ovelta ostetuista lipuista.

Miten saan uuden seniorikortin tai aktivoin nykyisen korttini?

1. Uusi seniorikortin käyttäjä: Täytä hakemus korttia varten ja nouda kortti palvelupisteestä

Mikäli sinulla ei ole aiemmin ollut Naantalin seniorikorttia, hae korttia täyttämällä hakemus tästä.  Asiakassuhteen ylläpitoa varten hakijasta kerätään muutamia perustietoja. Seniorikortin maksaminen, aktivoiminen ja lunastaminen tapahtuu Naantalin kaupungin palvelupisteissä. Katso palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat.

2. Aiemman kortin aktivoiminen ja maksaminen

 • Palvelupiste: Mikäli sinulla on ollut aiemmin seniorikortti, ota kortti mukaasi ja käy maksamassa sekä aktivoimassa korttisi palvelupisteessä.
 • Verkkokauppa: Seniorikortin voi myös uudelleen aktivoidan maksamalla kausimaksu verkkokaupassa. Maksa kauden 2021 maksu tästä.

Seniorikorttia uusittaessa ei sinun tarvitse maksaa 5 € hankintamaksua uudestaan eikä täyttää sähköistä seniorikorttihakemusta. Kortin edut ovat käytettävissä kolmen arkipäivän kuluttua maksun suorittamisesta.

3. Ulpukka-uintien aktivointi ja lataaminen

Seniorikortin uintikertojen edut aktivoidaan Raision uintikeskus Ulpukan lipunmyynnissä arkipäivisin, kun olet ensin lunastanut korttisi Naantalin kaupungin palvelupisteestä. Latauksen yhteydessä seniorikortin haltijan henkilöllisyys tarkistetaan Ulpukassa, joten henkilöllisyystodistus tulee olla mukana ensimmäisellä kerralla.

4. Muut edut

Korttiin ei ladata muita tietoja kuin Ulpukan uintikerrat, muiden etujen käyttöön riittää, että esität kortin osallistuessasi toimintaan tai ostaessasi lippua.

Kortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toisen henkilön käyttöön!

Liikuntapalvelupäällikkö
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Yksikkö
Vapaa-aikapalvelut
Matkapuhelinnumero
040 063 8398
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Asiasanat

Ikäihmiset
Kulttuuri ja vapaa-aika
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Liikunta ja ulkoilu