Ikäihmisille seniorikortti 65+

seniorikortteja

Miten saan uuden seniorikortin tai aktivoin nykyisen korttini kevät kaudelle 2022?

1. Uusi seniorikortin käyttäjä: maksa 35 € kausimaksu sekä 5 € korttimaksu (kertamaksu) ja nouda kortti palvelupisteestä.

Mikäli sinulla ei ole aiemmin ollut Naantalin seniorikorttia, osta uusi kortti tästä. Asiakassuhteen ylläpitoa varten hakijasta kerätään muutamia perustietoja. Seniorikortin voi maksaa verkkomaksuna tai hoitamalla maksun kaupungin palvelupisteeseen. Uusi kortti noudetaan molemmissa maksuvaihtoehdoissa Naantalin kaupungin palvelupisteistä. Katso palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat.

2. Aiemman kortin aktivoiminen ja kausimaksun maksaminen

 • Verkkomaksu: Seniorikortin voi myös uudelleen aktivoidan maksamalla 35 € kausimaksu verkkomaksuna. Maksa kausimaksu keväälle 2022 tästä. 
   
 • Asiointi palvelupisteessä: Mikäli sinulla on ollut aiemmin seniorikortti, ota kortti mukaasi ja käy maksamassa sekä aktivoimassa korttisi palvelupisteessä. Katso palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat.

3. Ulpukka-uintien aktivointi ja lataaminen

Seniorikortin uintikertojen edut aktivoidaan Raision uintikeskus Ulpukan lipunmyynnissä arkipäivisin, kun olet ensin lunastanut korttisi Naantalin kaupungin palvelupisteestä. Latauksen yhteydessä seniorikortin haltijan henkilöllisyys tarkistetaan Ulpukassa, joten henkilöllisyystodistus tulee olla mukana ensimmäisellä kerralla.

4. Muut edut

Korttiin ei ladata muita tietoja kuin Ulpukan uintikerrat, muiden etujen käyttöön riittää, että esität kortin osallistuessasi toimintaan tai ostaessasi lippua.

Kortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toisen henkilön käyttöön!

Etuudet 2.1.-30.6.2022

Uinti ja kuntosali (Raision Ulpukka, Eeronkuja 5)

 • Uinti ja kuntosalin käyttö (omatoiminen harjoittelu) kolme kertaa viikossa arkisin ennen klo 14.00 (ma myös klo 17 jälkeen).

Huomioittehan Ulpukan erityisohjeet uimareille sekä ajat jolloin Ulpukka on suljettuna. Aikataulut on aina hyvä tarkastaa Ulpukan sivuilta, josta löytyy ajantasaiset tiedot. Ulpukan lipunmyynti suljetaan tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ulpukka avoinna: 

 • ma, ti, to, pe klo 6–21
 • ke klo 11–21
 • la, su klo 11–18

Keilaus (Raision keilahalli, Varppeenkatu 24)

 • Keilaustunti kerran viikossa (kertamaksu 4 €). 

Kuntosali (Maijamäki, Venevalkamantie 2 Naantali) 

Seniorikorttilaisten maksuttomat kuntosaliajat Maijamäen liikuntahallin kuntosalissa kevätkaudella 2022

 • maanantaisin klo 11.30-12.15
 • keskiviikkoisin klo 11.30-12.15
 • perjantaisin klo 11.30-13.30

Kuntosaliin pääsee pisara-avaimella, jonka voi lunastaa kaupungintalon asiointipisteestä.  Avaimesta peritään 25 euron pantti, jonka saa takaisin, kun avain palautetaan asiointipisteeseen. Pisara-avain toimii 10 minuuttia ennen vuorona alkua ja puoli tuntia vuoron jälkeen (suihkussa käyntiaikaa on varattu).

Kesti-Maarian ulkoilevat tasapainoryhmät, kevät 2022 

Aikuisille suunnattujen tasapainoryhmien tavoitteena on lisätä ja ylläpitää tasapainoon tarvittavaa lihasvoimaa. Ryhmät kokoontuvat Kesti-Maarian yläpihalle (Maariankatu 2), josta siirrymme lähi maastoon harjoittelemaan. Toiminta järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 8 hlö/ryhmä. Kevätkauden hinta on 30 €/ryhmä. (Seniorikortilla ei erillistä maksua, mutta ryhmään tulee ilmoittautua). 

Tiistain ulkoilun tasapainoryhmä  11.1.–10.5. (ei vko 8) kello 9.00–10.00  Ilmoittaudu tiistain tasapainoryhmään tästä.
Keskiviikon ulkoilun tasapainoryhmä 12.1.–11.5. (ei vko 8) kello 10.00–11.00  Ilmoittaudu keskiviikon tasapainoryhmään tästä.

Merimaskun voimaa ja tasapainoa -ryhmä

Ikääntyville suunnattu ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 12.1.2022. alkaen klo 15.00–16.00 Merimaskun koulun liikuntasalissa, Iskolantie 9. Ohjaus Eliisa Ansamaa. Merimaskun tasapainoryhmään osallistuminen on maksutonta, ei ilmoittautumisia.  

Tuolijumppa Rymättylän koulun liikuntasalissa   

Tuolijumppa tiistaisin klo 13.00–14.00 Rymättylän koulun liikuntasalissa, Piimätie 1. Tuolijumppaan ovat kaikki tervetulleita. Ohjaajina toimii Rymättylän vertaisliikuttajat ja liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. Tuolijumppa alkaa tiistaina 11.1. ja kauden viimeinen kerta on 17.5.2021. Toiminta on maksutonta, ei ilmoittautumisia.

Kulttuuri- ja museopalvelut

Vapaa pääsy Naantalin museoon museon aukioloaikoina
Kulttuuritapahtumiin –20 % pääsylipun hinnasta. Tapahtuman ilmoituksissa seniorikortin kuva, alennus ovelta ostetuista lipuista.

Liikuntapalvelupäällikkö
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Matkapuhelinnumero
040 063 8398
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Asiasanat

Ikäihmiset
Kulttuuri ja vapaa-aika
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Liikunta ja ulkoilu