Ikäihmisille seniorikortti 65+

seniorikortteja

Seniorikortin etuudet syksy 2020

Kevään seniorikortti on voimassa vuoden loppuun asti niiden henkilöiden osalta, jotka ovat ostaneet kortin ennen 13.3.2020.

Seniorikortti on suunnattu kaikille 65 vuotta täyttäneille naantalilaisille. Syyskauden kortti on voimassa 3.8.–31.12.2020 seniorikortin saa hintaan 35 € (+ uusille käyttäjille 5 €:n aloitusmaksu). Syyskauden kortin voi lunastaa Naantalin kaupungin asiointipisteistä 1.7.2020 alkaen.

Kortti on henkilökohtainen, eikä sitä pysty luovuttamaan toisen henkilön käyttöön. Tarkemmat kortin aktivointiohjeet löydät tämän sivun lopusta.

Tasapainoryhmät (Kesti-Maaria)

Aikuisille suunnatun tasapainoryhmien tavoitteena on lisätä ja ylläpitää tasapainoon tarvittavaa lihasvoimaa. Ryhmät kokoontuvat Kesti-Maarian liikuntatilassa sekä keskustan alueen ulkoliikuntapaikoilla. Toiminta järjestetään viikoilla 37–50, mikäli osallistujia on vähintään 10 hlö/ryhmä. Ilmoittautumiset alkavat 3.8. klo 9.00. Syyskauden hinta on 30 €/ryhmä. (seniorikorttilla ei erillistä maksua, mutta ryhmään tulee ilmoittautua). 

Kuntosali (Maijamäki) 1.8.2020 alkaen

  • maanantai klo 11.30-12.30 (lämmittelyhuoneeseen voi mennä jo klo 11.20)
  • keskiviikko klo 11.30-12.30 (lämmittelyhuoneeseen voi mennä jo klo 11.20) 

Keilaus (Raision keilahalli)

Keilaustunti kerran viikossa (kertamaksu 4 €). 

Uinti ja kuntosali (Raision Ulpukka)

Ulpukka avoinna 3.8.2020 alkaen

  • ma, ti, to, pe klo 6–21
  • ke klo 11–21
  • la, su klo 11–18

Uinti ja kuntosalin käyttö (omatoiminen harjoittelu) kolme kertaa viikossa arkisin ennen klo 14.00 (ma myös klo 17 jälkeen).

Kulttuuri- ja museopalvelut

  • Vapaa pääsy Naantalin museoon museon aukioloaikoina
  • Kulttuuritapahtumiin –20 % pääsylipun hinnasta. Tapahtuman ilmoituksissa seniorikortin kuva, alennus ovelta ostetuista lipuista.

Miten saan uuden seniorikortin tai aktivoin nykyisen korttini?

Kevään seniorikortti on voimassa vuoden loppuun asti niiden henkilöiden osalta, jotka ovat ostaneet kortin ennen 13.3.2020. Näiden henkilöiden ei tarvitse uudelleen aktivoida korttiaan syyskaudeksi.

1. Täytä hakemus uutta korttia varten (vain, jos sinulla ei ole aiemmin ollut Naantalin seniorikorttia). Mikäli sinulla ei ole aiemmin ollut korttia, hae korttia täyttämällä seniorikorttihakemus. Asiakassuhteen ylläpitoa varten hakijasta kerätään muutamia perustietoja.

Mikäli sinulla on ollut aiemmin seniorikortti: ota kortti mukaasi ja käy maksamassa sekä aktivoimassa korttisi palvelupisteessä.

2. Kortin myyntipaikat, aiemman kortin aktivoiminen ja maksaminen
Seniorikorttien myynti ja aktivoiminen tapahtuu Naantalin kaupungin palvelupisteissä. Seniorikortti maksetaan ja lunastetaan Naantalin palvelupisteistä. Mikäli sinulla on jo seniorikortti syyskaudelta, ei sinun tarvitse maksaa 5 € hankintamaksua uudestaan eikä täyttää sähköistä seniorikorttihakemusta. HUOM! Kortin edut ovat käytettävissä kolmen arkipäivän kuluttua maksun suorittamisesta.

3. Ulpukka-uintien aktivointi ja lataaminen
Seniorikortin uintikertojen edut aktivoidaan Raision uintikeskus Ulpukan lipunmyynnissä arkipäivisin, kun olet ensin lunastanut korttisi Naantalin kaupungin palvelupisteestä. Latauksen yhteydessä seniorikortin haltijan henkilöllisyys tarkistetaan Ulpukassa, joten henkilöllisyystodistus tulee olla mukana ensimmäisellä kerralla.

4. Muut edut
Korttiin ei ladata muita tietoja kuin Ulpukan uintikerrat, muiden etujen käyttöön riittää, että esität kortin osallistuessasi toimintaan tai ostaessasi lippua.
Kortti on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toisen henkilön käyttöön!

Asiasanat

Ikäihmiset
Kulttuuri ja vapaa-aika
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Liikunta ja ulkoilu