Katavakoti

Katavakoti  sijaitsee luonnonkauniissa ja virikkeellisessä ympäristössä merenrannalla Rymättylässä. Naantalin keskustasta on Katavakotiin matkaa vajaa 20 km.

Katavakodissa sijaitsee kaksi ikäihmisille tarkoitettua ympärivuorokautisen hoidon yksikköä: tehostetun palveluasumisen yksikkö Onnela ja laitoshoidon yksikkö Jannela. Arkielämää ohjaa asukkaiden elämänhistoria, tavat ja tottumukset. Hoitotyössä huomioidaan osallistava työote, jolla parannetaan tai ylläpidetään asukkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Asukkaalle tehdään henkilökohtainen palvelu- ja hoitosuunnitelma. Jokaisella asukkaalla on henkilökohtainen omahoitaja.

Asukasvalinnat Onnelaan ja Jannelaan tekee moniammatillinen SAP-työryhmä (seuraa, arvioi, palveluohjaa).

Onnela

Onnela on  kodinomainen 10 -paikkainen  tehostetun palveluasumisen ryhmäkoti. Katavakodissa Asukkailla on käytössään oman huoneen lisäksi yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat merinäköalalla.

Asukkaat maksavat asumisestaan vuokran. Asumispalvelumaksu määräytyy säännöllisen kotihoidon maksun mukaisesti. Muista palveluista peritään vahvistetun tukipalvelutaksan mukaiset maksut.

Jannela

Jannela on kodinomainen 16- paikkainen laitoshoidon yksikkö Katavakodissa. Asukashuoneet ovat 2-hengenhuoneita joista osasta avautuu merinäköala. Jannelan asukkaiden käytössä on lisäksi yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat.

Hoitomaksu määritellään sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain perusteella asiakkaan tulojen mukaan.

Asiakasmaksut

Katavakoti
Puhelinnumero
Ryhmäkoti Onnela
Jannela
Keittiö
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Maskulaisentie 4
21140 Rymättylä

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Asumispalvelut
Vanhusten palvelut