Hoivayksiköiden ja vanhusten ateriapalvelut

vanhus ottaa ruokaa

Vanhusten ateriapalvelut

Vanhuksilla on mahdollisuus ruokailla kaupungintalon henkilöstöravintola Kuudessa Sisaressa, koulujen ruokaloissa sekä päiväkodeissa. Ateriamaksu suoritetaan ruokalipuilla, jotka voi lunastaa kaupungin asiointipisteistä. Ruokailtaessa kouluissa tai päiväkodeissa täytyy ruokailusta sopia etukäteen.

Ateria on mahdollista saada kotiin kuljetettuna, jos liikkuminen kodin ulkopuolella on vaikeaa. Ateriatilaukset ja lisätietoa kotiin toimitetuista aterioista saat kotihoidosta p. 040 664 8079. 

Kotihoidosta saat myös kotiin toimitettavien kotipalveluaterioiden ruokalistat. Kylmänä toimitettujen aterioiden jakopäivät ovat tiistaisin ja perjantaisin. Kotipalveluateriat valmistaa ulkoinen palveluntuottaja. 

Terveyskeskus ja Birgittakoti sekä Katavakodin ja  Kummelin palvelutalot

Ateriapalvelut tuottaa kokopäivälaitosten ateriat seitsemänä päivänä viikossa. Palvelu sisältää tarjottavan aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan.

Myllynkiventien muistikotien lämpimät ateriat toimitetaan arkipäivisin kaupungintalon henkilöstöravintolan keittiöstä ja  viikonloppuisin terveyskeskuksen keittiöstä.

Päivän muut ateriat ja välipalat valmistetaan henkilökunnan toimesta muistikodeissa.

Kummeli ja Katavakoti noudattavat viikolla koulujen lounasruokalistaa, päivällinen ja viikonloppuateriat noudattavat terveyskeskuksen keittiön ruokalistaa. Terveyskeskus, Birgittakoti, Katavakoti ja Myllynkiventien muistikodit noudattavat yhteistä ruokalistaa. 

kurkku ja tomaatti linjastossa

Ruokalistasta näet mitä tänään syödään

Mitähän kouluissa tai Birgittakodissa tänään syödään? Kaupungin ateriapalveluiden ruokalistat ovat kätevästi käsillä ja ladattavissa myös matkapuhelimiin.

lateral-image-left

Kylmänä toimitettujen aterioiden jakopäivät ovat tiistaisin ja perjantaisin. Kotipalveluateriat valmistaa ulkoinen palveluntuottaja. 

Ateriatilaukset ja lisätietoa kotiin toimitetuista aterioista saat kotihoidosta p. 040 664 8079. Kotihoidosta saat myös kotiin toimitettavien kotipalveluaterioiden ruokalistat.

lateral-image-right
Hoivayksiköiden keittiöt
Puhelinnumero
Naantalin terveyskeskus
Velkuan Palvelukeskus Kummeli
Rymättylän aluekeittiö, Katavakoti
Käyntiosoite

Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates