Ikäihmisten ja hoivayksiköiden ateriapalvelut

vanhus ottaa ruokaa

Ikäihmisillä on mahdollisuus ruokailla kaupungintalon henkilöstöravintola Kuudessa Sisaressa. Maksuvälineenä Kuudessa Sisaressa käy vain korttimaksu.

Kotiin tuotavat ateriat

Ateria on mahdollista saada myös kotiin kuljetettuna, jos ikäihminen ei pysty itse valmistamaan aterioita esimerkiksi sairautensa vuoksi tai heikentynyt toimintakyky estää kodin ulkopuolisen ruokailun. Kotipalveluaterian myöntäminen perustuu asiakkaalle tehtävään palvelutarpeen arviointiin. Lisätietoa kotiin toimitetuista aterioista saat ikäihmisten asiakasohjaajalta

Kotipalveluateriatilaukset ja lisätietoa kotiin toimitetuista aterioista saat kotihoidosta p. 040 664 8079. Kotihoidosta saat myös kotiin toimitettavien kotipalveluaterioiden ruokalistat.

Kylmänä toimitettavien aterioiden jakopäivät ovat tiistai ja perjantai. Kotipalveluateriat valmistaa ulkoinen palveluntuottaja. 

Kotipalveluateria asiakkaiden tilausmuutokset ilmoitetaan kotihoidon sihteerille p. 040 664 8079 tai sähköpostitse kotihoito.ateriapalvelu@naantali.fi.

Terveyskeskus, Birgittakoti ja Myllynkiventien muistikodit sekä Katavakodin ja Kummelin palvelutalot

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha, vastaa tehostetun ympärivuorokautisen hoidon yksiköiden aterioista seitsemänä päivänä viikossa. Palvelu sisältää tarjottavan aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan.

Myllynkiventien muistikotien lämpimät ateriat toimitetaan terveyskeskuksen keittiöstä. Päivän muut ateriat ja välipalat valmistetaan henkilökunnan toimesta muistikodeissa.

Terveyskeskus, Birgittakoti, Katavakoti, Kummeli ja Myllynkiventien muistikodit noudattavat yhteistä ruokalistaa. 

Oiva

Oivahymy

Keittiöiden elintarvikevalvonnan tulokset löytyvät Oivahymy -verkkosivuilta.

lateral-image-right
Hoivayksiköiden keittiöt
Puhelinnumero
Naantalin terveyskeskus
Velkuan Palvelukeskus Kummeli
Rymättylän aluekeittiö, Katavakoti
Käyntiosoite

Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates