Kuntouttava päivätoiminta

Naantalin kaupungin kuntouttava päivätoiminta toimii Birgittakodin Kailon tiloissa arkipäivisin kello 9 - 15. Toiminta on suunnattu yli 65-vuotiaille kotona asuville naantalilaisille. Päivätoiminnan tavoitteena on tukea asiakkaan yksilöllisiä voimavaroja ja kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään. Toiminta tukee asiakkaiden tavoitteellista arkikuntoutusta yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa ja sen tärkeä tavoite on siirtää muiden palveluiden tarvetta myöhäisemmäksi sekä tukea omaishoitajien jaksamista.

Tavoitteellinen toiminta pitää sisällään monipuolista kuntouttavaa ryhmätoimintaa ja erilaisia toimintatuokioita: mm. kuntosaliharjoittelua, tuolijumppaa, muistikuntoutusta, kädentaitoja ja musiikkia. Asiakkaille tarjotaan aktiivista tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa sekä tuodaan vaihtelua elämään. 

Päivätoiminnan hinta on määritelty asiakasmaksuhinnastossa. Hintaan sisältyy aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi sekä monipuolinen toiminta. Päivätoiminnan kuljetuksista peritään lisämaksu. Päivätoiminnan tarve ja ajankohta arvioidaan yksilöllisesti ja päivät varataan päivätoiminnan ohjaajien kautta.

Asiakasmaksut

Birgittakodin kuntouttava päivätoiminta
Aukioloajat
Arkisin ma - pe klo 9 - 15
Puhelinnumero
044 733 4510
Käyntiosoite

Tuulensuunkatu 4
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates

Asiasanat

Ikäihmiset
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Vanhusten palvelut