26.3.2023

Iloa kevääseen - Naantalin opiston oma päivä

Kuva
Värikäs tulppaaniniitty sinistä  taivasta vasten. Taivaalla valkoista pilviharsoa.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
26.3.2023
Aika
klo 12-14
Sijainti
Kristoffer-sali ja Birgitta-sali

Opintie 2
21100 Naantali

google_maps
Järjestäjä
Naantalin opisto
Ota yhteyttä
Paula Neuvonen
Yhteyshenkilön puhelinnumero
044 733 4651
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Hinta
Lotta-Sofia Saahkon luentoon Unelmista totta - minun tarinani ennakkoilmoittautumiset osoitteessa uusi.opistopalvelut.fi/naantali tai Naantalin opiston toimistoon puh. 044 7334 651. Toimisto avoinna ma-pe klo 9-15.

Naantalin maa- ja kotitalousnaisten kahvipuffet on maksullinen.

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Tervetuloa koko perheen iloiseen kevättapahtumaan. Voit osallistua koko tapahtumaan tai vain sinua kiinnostavaan osuuteen.

Ohjelma
klo 12.00 alkaen
yhteislaulua Johanna Järvisen ja Laulun ilo kurssin opiskelijoiden johdattamana
klo 13.00-n. klo 14.00 Unelmista totta - minun tarinani Lotta-Sofia Saahko on innostava puhuja, joka valaa uskoa luovuuteen ja omien unelmien toteutumiseen. Hänet koetaan helposti lähestyttäväksi ja sen vuoksi samaistuttavaksi, varsinkin koska hän jakaa avoimesti oman elämänsä onnistumiset ja epäonnistumiset. Lotta Saahko kokee onnistuneensa, jos kuulija poistuu tilaisuudesta inspiroituneessa ja positiivisiin muutoksiin kurottavassa tilassa. Lotta-Sofia Saahko on monille tuttu Lotta ja Pappa duosta
n. klo 14.30 Hullunkurinen opisto. Lasten teatteri-ilmaisun oppilaiden pienoisesitys, jonka on ohjannut Teija Söderholm ja Katariina Salonen.

Kahvipuffetti Naantalin maa- ja kotitalousnaiset. Birgitta-salissa mahdollisuus tutustua aikuisen kädentaito- ja taideryhmien yhteisnäyttelyyn.

Asiasanat

Muut tapahtumat
Kanta-Naantali