30.9.2022 - 12.11.2022

Louhisaaren kummituskierrokset

Kuva
Louhisaaren kartanolinnan julkisivu.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
30.9.2022 - 12.11.2022
Aika
Lähdöt klo 17, 18, 19, 20 ja 21 riippuen kierrosillasta (ajankohtaisin tilanne Visit Naantalin verkkokaupassa).
Sijainti
Louhisaaren kartanolinna

Louhisaarentie 244
21240 Askainen

Lisätietoja tapahtumapaikasta
Louhisaaren kartanolinna ei ole esteetön. Kierroksen aikana vieraillaan kaikissa kolmessa pääkerroksessa sekä kellarissa. Käynti linnan pihalle parkkialueelta noin 200 metriä.
google_maps
Järjestäjä
Visit Naantali
Ota yhteyttä
Visit Naantali
Yhteyshenkilön puhelinnumero
024359800
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Hinta
25 € / hlö

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Louhisaaren kartanolinnan ovet avautuvat jälleen syksyllä jännittävän ja elävöitetyn kummituskierroksen merkeissä. Osittain fiktiivisellä kierroksella tutustutaan upean kartanokohteen synkkään menneisyyteen ja kiehtoviin ihmiskohtaloihin oppaan johdolla, huumoria unohtamatta. Silmät kannattaa pitää auki, sillä muutama kummituskin saattaa kierroksella esiintyä. Kierros on K15.

Yleisöltä runsaasti kiitosta saaneen kierroksen aikana vieraillaan linnan kaikissa kolmessa pääkerroksessa ja käydään jopa normaalisti yleisöltä suljetussa kellarissa! Huomioithan, että kierros ei ole esteetön, Louhisaaressa on paljon rappusia.

Louhisaaren kummituskierrokset ovat suosittuja ja kierrokset ovat olleet joka vuosi loppuunmyytyjä. Suosittelemme lippujen hankkimista hyvissä ajoin, jotta varmistat pääsysi syksyn kummittelevimpaan tapahtumaan! Liput vain ennakkoon www.visitnaantali.com. Louhisaaressa ei ole lipunmyyntiä kierrosiltoina.

Kierroksia järjestetään loka- ja marraskuussa keskiviikosta lauantaihin. Kierrokset lähtevät tasatunnein kierrospäivästä riippuen klo 17, 18, 19, 20 ja 21. Opastus suomeksi.

Asiasanat

Teatteri ja muu esittävä taide