27.9.2023

Puheterapeuttien Parkinson-info

Kuva
Varsinais-Suomen hyvinvointialueen logo

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
27.9.2023
Aika
klo 13.00-14.00
Sijainti
Naantalin terveyskeskus, neuvottelutila

Tuulensuunkatu 6
21100 Naantali

Lisätietoja tapahtumapaikasta
Tila sijaitsee neuvolan siivessä. Kulku joko sisäpihalta suoraan neuvolan aulaan tai kanttiinin vierestä lähtevän käytävän päässä olevista lasiovista.
google_maps
Järjestäjä
Varsinais-Suomen hyvinvointialue/ Toimintakykyä tukevat palvelut /puheterapia
Ota yhteyttä
Kaarina Korpinen
Yhteyshenkilön puhelinnumero
0447334744
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Puheterapiasta apua Parkinsonin taudin puhe- ja äänioireisiin

Parkinsonin tauti on monioireinen hermostollinen sairaus, joka voi vaikuttaa myös puheeseen selkeyteen ja äänen kuuluvuuteen. Sekä puheen että äänen oireita voidaan helpottaa puheterapeuttisin keinoin.

Järjestämme Naantalin terveyskeskuksessa infotilaisuuden Parkinsonin tautiin liittyvistä puhe- ja äänioireista sekä niiden kuntoutuksesta. Tilaisuuteen voi osallistua, jos itselläsi tai omaisellasi on Parkinsonin tauti tai jokin muu sairaus, johon liittyy parkinsonismia (esim. Parkinson plus, PSP). Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä.

Infotilaisuudessa kerrotaan myös myöhemmin syksyllä alkavasta puheterapia ryhmästä, jonka tavoitteena on kuntouttaa puheen selkeyttä ja äänen voimakkuutta. Ryhmään on mahdollista ilmoittautua mukaan tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittaudu 25.9. mennessä puheterapeutti Kaarina Korpiselle (044 733 4744, kaarina.korpinen@varha.fi) tai Meri Kraftille (044 733 4743, meri.kraft@varha.fi).

Asiasanat

Muut tapahtumat
Luennot ja kurssit
Kanta-Naantali