18.5.2021 - 6.6.2021

Sini-Meri Hedberg: Tuulee

Kuva
Maalaus Sini-Meri Hedbergin sarjasta Tuulee

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
18.5.2021 - 6.6.2021
Aika
ti-su klo 11.00-18.00
Sijainti
Naantalin taidehuone

Mannerheiminkatu 5
21100 Naantali

Lisätietoja tapahtumapaikasta
Naantalin kaupungin tiloissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. Otathan myös huomioon turvavälit ja käsihygieniasuosituksen. Ethän osallistu tapahtumiin, mikäli olet lievästikin fluenssaoireinen!
google_maps
Järjestäjä
Kuvataiteilija Sini-Meri Hedberg
Ota yhteyttä
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Sini-Meri Hedberg: Tuulee

Naantalin taidehuoneella nähtävän näyttelyn maalaukset ovat saaneet innoituksensa tuulesta. Tuuli on kesytön elementti, joka ajatusten tavoin vaeltelee ympäriinsä. Tuuli on näkymätön, mutta sen tuntee iholla tai havaitsee liikkuvissa lehdissä, aalloissa, maisemassa, pilvissä.


Sini-Meri Hedbergin näyttely kooostuu maisemallisista akryyli- ja öljyvärimaalauksista, joissa hän yhdistelee abstraktia ja esittävää ilmaisua. Hedberg on pitänyt aiheesta jo aiemmin kaksi näyttelyä; Tampere Majan galleriassa Tartossa ja Rovaniemellä Lapin keskussairaalan Hiljaisuuden tilassa. Taidehuoneen näyttely on jatkoa näille, joten mukana on teoksia aikaisemmista Tuulee-näyttelyistä, mutta esillä on myös uusia teoksia.

Sini-Meri Hedberg asuu ja työskentelee Turussa. Hedberg on valmistunut kuvataiteilijaksi vuonna 2004 Turun Taideakatemiasta pääaineenaan maalaus. Debyyttinäyttely nähtiin Wäinö Aaltosen museon Studiossa. Hedberg tunnetaan usein pastellisävyisistä ja maisemallisista maalauksistaan, joita inspiroivat pohjoinen taivas, abstrakti expressionismi ja saksalainen 1800-luvun romanttinen maisemamaalaus. Hedbergin teoksia on mm. Valtion taideteostoimikunnan ja Turun kaupungin taidekokoelmissa.


Taiteilija on tavattavissa taidehuoneella näyttelyn viimeisenä päivänä 6.6. klo 12-18. Tervetuloa!

Asiasanat

Näyttelyt
Kanta-Naantali