Tule työkaveriksi Naantalin ateria- ja siivouspalveluihin!

Kolmeen jaetussa kuvassa vasemmalla keltaiseen fleeceen pukeutunut nainen pyyhkii pöytää, keskellä nainen kurkistaa astialinjaston takaa ja oikealla ateriapalveluiden työntekijä asettaa näkkileipää tarjottimelle maitolasin viereen.

Naantalin kaupungin ateria- ja siivouspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin.

Ateriapalvelut

Ateriapalvelut hakevat ruokapalvelutyöntekijöitä ja palveluvastaavia. Naantalissa on sekä valmistus- että palvelukeittiöitä. Kohteita ovat koulut, päiväkodit, hoivalaitokset ja terveyskeskus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on vähintään ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava koulutus tai riittäväksi katsottava kokemus alalta. Kiinnostus ruokapalvelualalle katsotaan eduksi.  Hygieniapassi on välttämätön.


Siivouspalvelut

Siivouspalvelut hakevat siivoojia, laitoshuoltajia ja palveluvastaavia. Kohteina ovat mm. koulut, päiväkodit, toimistotilat, erilaiset vapaa-ajan tilat, hoivalaitokset ja terveyskeskuksen avohuolto. Toimipisteistä sovitaan haastattelussa jokaisen työntekijän kanssa erikseen. Kelpoisuusvaatimuksena on laitos- tai toimitilahuoltajan perustutkinto tai riittäväksi katsottava työkokemus. Hygieniapassi sekä oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi, samoin kiinnostus ja halu oppia, vaikka et vielä omaisikaan työkokemusta alalta.

Lisätietoja

Ateriapalvelut

Palveluesimies
Organisaatio
Tekniset palvelut
Puhelinnumero
02 4345 393
Matkapuhelinnumero
044 748 9500
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Ateriapalvelut, Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Siivouspalvelut

Palveluesimies
Organisaatio
Tekniset palvelut
Puhelinnumero
02 4345 431
Matkapuhelinnumero
050 557 5807
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Siivoustoimi, Käsityöläiskatu 2