Tule työkaveriksi Naantalin kouluihin!

Kolmeen jaetussa kuvassa vasemmalla miesopettaja opettamassa, keskellä opettaja luokan edessä, useat oppilaat viittaavat ja oikealla opettaja auttamassa pulpetin ääressä istuvaa pientä oppilasta.

Oletko kiinnostunut opettajan tai koulunkäynninohjaajan työtehtävistä?

Naantalin kaupungin kouluissa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme opettajia peruskouluun ja lukioon. Naantalissa on kymmenen perusopetuksen koulua ja lukio. Soveltuvista toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen. Tarjoamme innostavan ja ajantasaisen työympäristön sekä monipuoliset työtehtävät. Myös opiskelijat ja alan työkokemusta omaavat otetaan huomioon sijaisuuksia täytettäessä.

Lisätietoa antaa koulusihteeri Sirpa Häkkinen (yhteystiedot).

Koulunkäynninohjaajan tehtävä on oppilaan toiminnan tukemista ja ohjaamista koulupäivän ajan. Työtä on tarjolla Naantalin kaupungin perusopetuksessa sekä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Haemme koulunkäynninohjaajia, lähihoitajia, lastenhoitajia ja niin ala- kuin yläkouluihinkin.  Viittomakielen- sekä erilaisten kommunikaatiomenetelmien hallinnasta on hyötyä joissakin sijaisuuksissa.

Naantalissa on kahdeksan alakoulua ja kaksi yläkoulua.  Tarjoamme innostavan ja ajantasaisen työympäristön sekä monipuoliset työtehtävät.

Lisätietoa antaa aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Maarit Paloluoma (yhteystiedot).

Koulusihteeri
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Matkapuhelinnumero
044 733 4649
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Maijamäen koulu, Kristofferinkatu 1

Aamu- iltapäivätoiminnan koordinaat
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Matkapuhelinnumero
050 464 9912
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Asiasanat

Työ ja yrittäminen
Kasvatus ja koulutus
Perusopetus