Meriverkostot

Keltainen pollari satamalaiturilla

Torstaina 14.3.2024 klo 9–15
Naantalin Kylpylä, Ballroom

Matkailijantie 2, 21100 Naantali

Meriverkostot kokoaa jo kuudetta kertaa suuren joukon meriklusterin toimijoita Naantaliin. Vuonna 2023 tapahtuma keräsi osallistujia ja näytteilleasettajia lähes 30 paikkakunnalta eri puolilta Suomea.

Messupäivä on jaettu kahteen osaan. Selkeän rakenteen avulla pyrimme varmistamaan sen, että kaikki tapahtuman osallistujat pääsevät osallistumaan sekä tapahtuman seminaariosuuteen että messuille. Aamupäivällä kuulemme mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan tulevaisuuden näkymistä. Iltapäivän messutapahtumassa osallistujat pääsevät verkostoitumaan ja tutustumaan näytteilleasettajien messuosastoihin. Tapahtuma on suunnattu meriteollisuuden ammattilaisille.

Näytteilleasettajat

Alumeco Finland Oy Ab
AUMA Finland Oy
B&N Marine Oy
CRC Industries Finland Oy
EASY-PRO® Toiminnanohjausjärjestelmä / AmiPro Service Oy
Epomare Oy
Etteplan Finland Oy
Hatteland Technology Oy
Helkama Bica Oy
Jalmare Oy
Naantali Steel Service Centre Oy
Naantalin kaupunki
Niksor Oy
PEDRO OY
Rakla Tampere Oy
Secapp Oy
Stoors Ab
Suomen Henkilöstötalo ( SHT Tieto Oy)
TKR-Marketing Oy
Turun ammattikorkeakoulu
Wiima Logistics Oy

Päivitetty 29.11.2023. Lista täydentyy...
 

Ohjelma

 

Ohjelma täydentyy, muutokset ovat mahdollisia. Program will be partly in Finnish and in English.

Miksi Meriverkostot?

Kokonaistoimittajille tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia potentiaalisia sopimusvalmistajia, alihankkijoita tai toimittajia, jotka voivat tarjota osaamistaan, tuotantokapasiteettia ja uudenlaisia ratkaisuja tuleviin haasteisiin.

Nykyisille tai potentiaalisille uusille laivateollisuuden alihankkijoille ja osaajille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata henkilökohtaisesti alan isoimpien kokonaistoimittajien ja suunnitteluyritysten edustajia sekä potentiaalisia muita uusia yrityskumppaneita. Vuoden 2023 osallistujista lähes 80% ilmoitti luoneensa tapahtuman avulla uusia yhteistyöverkostoja.

Edustatko yritystä, jolla voisi olla kokonaan uudenaiinen lähestymistapa laivateollisuuden kehittämiseen ja tulevaisuuden asiakkaan tarpeisiin? Tule verkostoitumaan suunnittelijoihin ja laivanrakentajiin!

Katso videolta tunnelmia tapahtumasta!


Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi nyt!

Meriverkostojen näytteilleasettajapaikkoja on tarjolla runsaasti, mutta rajallinen määrä – varaa siis paikkasi nopeasti ja varmista osallistumisesi tapahtumaan!

Näytteilleasettajapaikan hinta on 340 € + alv. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskutusohjeet sähköpostitse.

Näytteilleasettajapaikkaan (160 x 140 cm) kuuluu pöytä (80 x 138cm, ei pöytäliinaa), sähkö ja lounasruokailu max. kolmelle hengelle. Ethän tuo tapahtumaan rolluppien lisäksi muita omia messukalusteita. Rolluppien tulee mahtua kokonaan näyttelypaikkasi sisään.

Näyttelyalueelle pääsee viemään tavarat rollupit, esitteet yms. klo 8 alkaen. Näyttelypöydän saa tyhjentää klo 15-17 välisenä aikana. Toivomme, että pidät näyttelypaikan miehitettynä koko klo 12.30-15 välisen ajan.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

HUOM! Tapahtuman näytteilleasettajille ja osallistujille on tarjolla majoitusetu Naantalin Kylpylään. Varauskoodi lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Etuhintaisia huoneita tarjolla rajoitettu määrä.

Lisätietoa

Elinkeinopäällikkö
Organisaatio
Hallintopalvelut
Matkapuhelinnumero
040 678 3270
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Yleishallinto, Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen
Elinkeinot