Meriverkostot

Keltainen pollari satamalaiturilla

Torstaina 31.3.2022 klo 9–16
Naantalin Kylpylä, Ballroom

Matkailijantie 2, 21100 Naantali

Meriverkostot kokoaa jo neljättä kertaa suuren joukon meriklusterin toimijoita Naantaliin. Vuonna 2019 tapahtuma keräsi yli 500 osallistujaa 150 yrityksestä eri puolilta Suomea.

Messupäivä on jaettu kahteen osaan. Selkeän rakenteen avulla pyrimme varmistamaan sen, että kaikki tapahtuman osallistujat pääsevät osallistumaan sekä tapahtuman seminaariosuuteen että messuille. Aamupäivällä kuulemme mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan tulevaisuuden näkymistä. Iltapäivän messutapahtumassa osallistujat pääsevät verkostoitumaan ja tutustumaan näytteilleasettajien messuosastoihin. Tapahtuma on suunnattu meriteollisuuden ammattilaisille.

Ilmoittaudu messuvieraaksi!

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi nyt!

Meriverkostojen näytteilleasettajapaikkoja on tarjolla runsaasti, mutta rajallinen määrä – varaa siis paikkasi nopeasti ja varmista osallistumisesi tapahtumaan! Näytteilleasettajapaikkoja on yhteensä 75 kpl.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi!

Näytteilleasettajapaikka maksaa 300 € + alv. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskutusohjeet sähköpostitse.

Näytteilleasettajapaikkaan (160 x 140 cm) kuuluu pöytä (80 x 138cm, ei pöytäliinaa/valkoinen pöytäliina), sähkö ja lounasruokailu max. kolmelle hengelle. Ethän tuo tapahtumaan rolluppien lisäksi muita omia messukalusteita. Rolluppien tulee mahtua kokonaan näyttelypaikkasi sisään.

Näyttelyalueelle pääsee viemään tavarat rollupit, esitteet yms. klo 8 alkaen. Näyttelypöydän saa tyhjentää klo 16-17 välisen aikana. Toivomme, että pidät näyttelypaikan miehitettynä koko klo 12-16 välisen ajan.

HUOM! Tapahtuman näytteilleasettajille ja osallistujille majoitusetu Naantalin Kylpylään -15% päivän hinnasta. Varauskoodi lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Etuhintaisia huoneita tarjolla rajoitettu määrä.

Miksi Meriverkostot?

Kokonaistoimittajille tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia potentiaalisia sopimusvalmistajia, alihankkijoita tai toimittajia, jotka voivat tarjota osaamistaan, tuotantokapasiteettia ja uudenlaisia ratkaisuja tuleviin haasteisiin.

Nykyisille tai potentiaalisille uusille laivateollisuuden alihankkijoille ja osaajille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata henkilökohtaisesti alan isoimpien kokonaistoimittajien ja suunnitteluyritysten edustajia sekä potentiaalisia muita uusia yrityskumppaneita. Vuoden 2019 osallistujista lähes 80 prosenttia ilmoitti luoneensa tapahtuman avulla uusia yhteistyöverkostoja.

Edustatko yritystä, jolla voisi olla kokonaan uudenaiinen lähestymistapa laivateollisuuden kehittämiseen ja tulevaisuuden asiakkaan tarpeisiin? Tule verkostoitumaan suunnittelijoihin ja laivanrakentajiin!

Ohjelma

Seminaari klo 9-11, Ballroom

Tilaisuuden avaus
Lassi Rosala, elinkeinoasiamies, Naantalin kaupunki
Kari Sillanpää, Maritime & Tech Turku johtaja, Turku Science Park Oy

Millainen on Turun telakan ympärille rakentuva 55 ha:n meri- ja valmistavan teollisuuden kokonaisuus Blue Industry Park?
Tero Lahti, CEO, Blue Industry Park Oy

RMC:n huikea kasvutarina jatkuu: Suomalaista merenkulunosaamista eteenpäin yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.
Rauma Marine Constructions Oy

Miten Turun telakka kehittyy ja uudistuu jatkossa?
Jarno Tunturi, hankintajohtaja, executive Board Member, Turnkey and Logistics, Meyer Turku Oy

Mitä uutta Fraunhoferin ja Novian yhteistyö tuo Suomen meriteollisuuden toimijoiden työhön ja toiminnan kehittämiseen?
Mirva Salokoski, tutkimusyksikön johtaja, Ammattikorkeakoulu Novia

Lounas klo 11-12

Messut klo 12-16, Naantalin kylpylän kokoustilat

Ohjelma täydentyy, muutokset ovat mahdollisia.

 

Katso videolta tunnelmia tapahtumasta vuodelta 2019!

Lisätietoa

Elinkeinoasiamies
Organisaatio
Hallintopalvelut
Yksikkö
14110-Varsinainen hallinto
Matkapuhelinnumero
040 678 3270
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen
Elinkeinot