Meriverkostot 2021

Keltainen pollari satamalaiturilla

Meriverkostot 2021

Torstaina 2.9.2021 klo 9–16
Naantalin kylpylä, Ballroom

Matkailijantie 2, 21100 Naantali

Meriverkostot kokoaa jo neljättä kertaa suuren joukon meriklusterin toimijoita Naantaliin. Vuonna 2019 tapahtuma keräsi yli 500 osallistujaa 150 yrityksestä eri puolilta Suomea.

Messupäivä on jaettu kahteen osaan. Selkeän rakenteen avulla pyrimme varmistamaan sen, että kaikki tapahtuman osallistujat pääsevät osallistumaan sekä tapahtuman seminaariosuuteen että messuille. Aamupäivällä kuulemme mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan tulevaisuuden näkymistä. Iltapäivän messutapahtumassa osallistujat pääsevät verkostoitumaan ja tutustumaan näytteilleasettajien messuosastoihin. Tapahtuma on suunnattu meriteollisuuden ammattilaisille.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi nyt!

Meriverkostojen näytteilleasettajapaikkoja on tarjolla runsaasti, mutta rajallinen määrä – varaa siis paikkasi nopeasti ja varmista osallistumisesi tapahtumaan! Näytteilleasettajapaikkoja on yhteensä 75 kpl, joista 45 kpl myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja loput 30 kpl arvotaan kaikkien ilmoittautuneiden kesken. Paikkojen arvonta suoritetaan 1.6.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi!

Näytteilleasettajapaikka maksaa 300 € + alv. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskutusohjeet sähköpostitse.

Näytteilleasettajapaikkaan kuuluu pöytäpaikka (80 x 138cm, sis. sähkön) sekä lounasruokailu max. kolmelle hengelle. Ethän tuo tapahtumaan omia messukalusteita.

Miksi Meriverkostot?

Kokonaistoimittajille tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia potentiaalisia sopimusvalmistajia, alihankkijoita tai toimittajia, jotka voivat tarjota osaamistaan, tuotantokapasiteettia ja uudenlaisia ratkaisuja tuleviin haasteisiin.

Nykyisille tai potentiaalisille uusille laivateollisuuden alihankkijoille ja osaajille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata henkilökohtaisesti alan isoimpien kokonaistoimittajien ja suunnitteluyritysten edustajia sekä potentiaalisia muita uusia yrityskumppaneita. Vuoden 2019 osallistujista lähes 80 prosenttia ilmoitti luoneensa tapahtuman avulla uusia yhteistyöverkostoja.

Edustatko yritystä, jolla voisi olla kokonaan uudenaiinen lähestymistapa laivateollisuuden kehittämiseen ja tulevaisuuden asiakkaan tarpeisiin? Tule verkostoitumaan suunnittelijoihin ja laivanrakentajiin!

Ohjelma

Tilaisuuden avaus

Lassi Rosala, elinkeinoasiamies, Naantalin kaupunki

Millainen on Turun telakan ympärille rakentuva 55 ha:n meri- ja valmistavan teollisuuden kokonaisuus Blue Industry Park?

Tero Lahti, CEO, Blue Industry Park Oy

RMC:n huikea kasvutarina jatkuu: Suomalaista merenkulunosaamista eteenpäin yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Jyrki Heinimaa,toimitusjohtaja, Rauma Marine Constructions Oy

Toimitusjohtaja vaihtui, miten Turun telakka kehittyy ja uudistuu jatkossa?

Tim Meyer, CEO, Meyer Turku Oy

 

Ohjelma täydentyy, muutokset ovat mahdollisia.

 

Katso videolta tunnelmia tapahtumasta vuodelta 2019!


Lisätietoa

Elinkeinoasiamies
Organisaatio
Hallintopalvelut
Yksikkö
Hallintopalvelut
Matkapuhelinnumero
040 678 3270
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen
Elinkeinot