Naantalin Rekrymessut

.

Naantalin Rekrymessut torstaina 10.2. Naantalin kylpylässä perutaan koronatilanteen vuoksi! Naantalin kesä- ja kausityöpaikkoihin voi tutustua osoitteessa www.naantali.fi/loydatyopaikka

Naantalin Rekrymessut  oli tarkoitus järjestää jo viidennen kerran helmikuussa 2022 Naantalin kylpylän Ballroomissa (Matkailijantie 2). Tapahtuma on suunnattu työhakijoille, alan vaihtajille, opiskelijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan paikallisista yrityksistä ja työ- ja koulutusmahdollisuuksista. 

Rekrymessut ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa kesätyövälityksen lähtölaukauksena, mutta messuilla esitellään myös muita määräaikaisia ja jopa pysyviä työpaikkoja. Messuilla pääset kuulemaan suoraan työnantajalta työmahdollisuuksista ja kertomaan omasta osaamisestasi.

Yrityksille

Rekrymessuilla yrityksillä on mahdollisuus

  • lisätä tunnettuuttaan
  • kertoa toiminnastaan yrityksenä ja työnantajana
  • kertoa avoimista työ- ja harjoittelupaikoista
  • tavata työnhakijoita henkilökohtaisesti ja vastata heidän kysymyksiinsä

Tapahtuman tavoitteena on helpottaa työnantajia rekrytoinneissa järjestämällä mahdollisuus, jossa he voivat kertoa isommalle joukolle työpaikoistaan ja toiminnastaan. 

Naantalin Rekrymessut järjestävät Naantalin kaupungin työllisyys- ja elinkeinopalvelut. Mukana tapahtuman suunnittelussa on myös Naantalin lukion opiskelijoita.

Lisätietoja

Elinkeinoasiamies
Organisaatio
Hallintopalvelut
Matkapuhelinnumero
+358 406 783270
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Työllisyysohjaaja
Organisaatio
SOSIAALI - JA TERVEYSPALVELUT
Matkapuhelinnumero
+358 444 171486
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Asiasanat

Työ ja yrittäminen
Työnhaku ja työpaikat