Yritysvideot

Lomahyppäyksen neuvonta

Vuokramökkejä merenrannalta

Rymättylän saaristossa toimii majoituspalveluyritys Lomahyppäys. Yrittäjä Emma kertoo, miten kesäkausi 2018 on sujunut ja mistä maista vierailijoita on tullut.
lateral-image-left
Oluen pullotusta

Olutkulttuurin aallonharjalla

Naantalissa on vuoden 2018 alusta lähtien toiminut pienpanimo Mallassepät, joiden tuotteisiin lukeutuvat erikoiset ja perinteiset oluet.
lateral-image-right
Mies pesee ruiskulla autoa

Autot puhtaaksi

Naantalin Tehopesujen palveluihin lukeutuvat muun muassa autojen sisä- ja ulkopesut, vahaukset sekä pinnoitteet. Millaisia ovat yrityksen asiakkaat?
lateral-image-left
Nainen asettaa vaaterekkiin hameita

Aarreaitta naisille

Vanhassakaupungissa naisten vaatteita, kenkiä ja laukkuja myy muun muassa Putiikki Roosa. Mitkä ovat putiikin valttikortit ja millaisia tuotteita sieltä löytyy?
lateral-image-right
Kädet asettavat metallilevyn puristimeen

Ohutlevyjä teollisuusyrityksille

Vuodesta 1989 Naantalissa on toiminut NaMe Metal Oy, joka valmistaa erilaisia ohutlevytuotteita. Toimitusjohtaja Kimmo Aronen esittelee yrityksen palveluita.
lateral-image-left
Ihmisiä pöydän ääressä kilistelemässä laseja

Tilaisuudet paratiisisaarella

Äijälän Rusti tarjoaa Rymättylän saaristossa erilaisia juhla- ja kokoustiloja sekä retkiä. Videolla voit tutustua ”paratiisisaaren” tunnelmaan ja miljööseen.
lateral-image-right
lateral-image-left
Yrittjä Anne Pentti selaa meren rannassa kirjaa

Tarinat talteen kansien väliin

Naantalilainen Fandonia Oy tekee tilauskirjoja yhdistyksille ja yrityksille. Videolla yrittäjä ja tietokirjailija Anne Pentti kertoo, millaiset asiat päätyvät kirjan kansien väliin.
lateral-image-right
Ihmisiä pelaamassa farmers golfia, jossa jalkapalloa lyödään erikoisella mailalla.

Monenlaisia elämyspalveluita

Farmers Golf Spa tarjoaa erilaisia elämyspaketteja sekä kokous- ja majoitustiloja Rymättylässä. Videolla esitellään palveluita sekä miltä näyttää Farmers golf -peli.
lateral-image-left

Avainsanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen