Yritysvideot

Purjeveneitä satamassa.

Satamapalveluista purjeveneisiin

Vuodesta 2008 Rymättylässä toiminut Ajolanranta Oy tarjoaa venepaikkoja, telakointia sekä veneiden huolto-, ja korjaustöitä. Purjeveneiden maahantuonti on yrityksen uusi aluevaltaus.

lateral-image-left
Huoltotöitä autokorjaamossa.

Monipuoliset rengas- ja huoltotyöt

Auto- ja peltikorjaamo ja rengasliike Naantalin Rengasteamiin voi tuoda kaiken merkkiset ja malliset paketti- ja henkilöautot. Yrittäjä Taru kertoo videolla tarkemmin heidän palveluistaan.

lateral-image-right
Keltainen ravintola Rantamakasiini.

Lähiruokaa ja venepaikkoja saaristossa

Merimaskun Rantamakasiini tarjoaa puitteet ruokailuun sekä kokoustamiseen sekä yksityistilaisuuksien pitämiseen. Rannassa sijaitsevan ravintolaan kuuluu myös 40-paikkainen venesatama.

lateral-image-left
Veneitä rivissä laiturissa.

Monipuoliset palvelut veneilijöille

Livonsaaressa sijaitseva Perlan telakka tarjoaa veneiden talvisäilytystä, laituripaikkoja sekä kaikenlaiset alan huolto- ja korjaustyöt. Yrittäjä Tapio kertoo videolla tarkemmin.

lateral-image-right
Mies ja nainen katsovat auringonlaskua kylpylän ulkoaltaassa

Tunnelmallisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä

Sunbornin palveluihin kuuluvat muun muassa Suomen parhaaksi hotelliksi valittu Naantalin kylpylä sekä ravintolat Kaivohuone ja Snickari. Tutustu kohteisiin tunnelmallisella videolla.

lateral-image-left
Yrittjä Anne Pentti selaa meren rannassa kirjaa

Tarinat talteen kansien väliin

Naantalilainen Fandonia Oy tekee tilauskirjoja yhdistyksille ja yrityksille. Videolla yrittäjä ja tietokirjailija Anne Pentti kertoo, millaiset asiat päätyvät kirjan kansien väliin.

lateral-image-right
lateral-image-left
Ihmisiä pöydän ääressä kilistelemässä laseja

Tilaisuudet paratiisisaarella

Äijälän Rusti tarjoaa Rymättylän saaristossa erilaisia juhla- ja kokoustiloja sekä retkiä. Videolla voit tutustua ”paratiisisaaren” tunnelmaan ja miljööseen.

lateral-image-right
Ihmisiä pelaamassa farmers golfia, jossa jalkapalloa lyödään erikoisella mailalla.

Monenlaisia elämyspalveluita

Farmers Golf Spa tarjoaa erilaisia elämyspaketteja sekä kokous- ja majoitustiloja Rymättylässä. Videolla esitellään palveluita sekä miltä näyttää Farmers golf -peli.

lateral-image-left

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen