Asuntomessualueen tontit ovat varattu

Uutiset
Asuntomessualue Lounatuulen kaikki tontit ovat nyt varattu. Viimeinen vapaa omakotitontti varattiin 21. huhtikuun laaturyhmän kokouksessa. Myös yksityisten maanomistajien tontit ovat tällä hetkellä varattuja.
Asuntomessualueen Venda-kadun varattu metsäinen tontti

Lounatuulessa oli kaikkiaan haettavissa viisi yhtiömuotoiseen rakentamiseen soveltuvaa tonttia, viisi vapaa-ajan tonttia sekä 16 kaupungin omistamaa omakotitonttia. Lisäksi yksityiset maanomistajat myivät tai vuokrasivat yhteensä kolme omakotitonttia. 

- Messualueen tontit ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Jo ensimmäisessä tonttihaussa syksyllä 2019 saimme kiitettävän määrän hyviä tonttihakemuksia, ja sen jälkeen hakemuksia on saatu koronastakin huolimatta koko ajan, projektipäällikkö Timo Tirri kertoo.

Lounatuuleen on rakentumassa monipuolisesti erilaisia asumisratkaisuja, joissa tullaan näkemään perinteikästä saariston rakentamista sekä uusimpia innovaatioita. Tonteille nousee sekä kivitaloja että puu- ja hirsitaloja. Osa messualueelle rakennettavista kohteista tulee myyntiin viimeistään asuntomessujen jälkeen. Rakentaminen on alkanut jo useammalla tontilla ja kevään mittaan vauhti kiihtyy.

Lounatuulen pohjoisosan tontin tulevat myyntiin vuoden 2022 aikana ja rakentamaan pääsee vuonna 2023.

Lisätietoja:

Päivitetty viimeksi
23.4.2021 15:37

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Asuminen