Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä keväällä 2023

Uutiset
3–6-vuotiaan lapsen vanhempi, onko arki lasten kanssa haasteellista ja ilo kateissa? Ilmoittaudu mukaan kevään 2023 Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmään 9.12.2022 mennessä.
Äiti ja pieni lapsi värittävät värityskirjan kuvaa.

Oletko huolissasi lapsesi tottelemattomuudesta, kiukkukohtauksista, itsehillinnän puutteesta, kaverisuhteiden vaikeudesta? Menetätkö helposti malttisi lapsen kanssa? Onko arki raskasta ja ilo kateissa? Tule mukaan Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmään!

Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä tarjoaa käytännöllisiä taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen. Ryhmä on tarkoitettu 3–6-vuotiaiden lasten vanhemmille. Ryhmä on tehokas keino vähentää lasten uhmakkuutta ja käyttäytymispulmia sekä lisätä lasten pärjäämistä kotona, päiväkodissa, koulussa ja kaverisuhteissa.

Ryhmään mahtuu kaksitoista vanhempaa, jotka haluavat apua lapsen käytösongelmiin. Suositeltavaa on, että lapsen molemmat vanhemmat osallistuvat ryhmään. Ryhmä on vanhemmille maksuton ja siellä tarjotaan välipala. Ryhmän aikana on tarvittaessa mahdollisuus lastenhoitoon.

Seuraava Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä alkaa tiistaina 17.1.2023 klo 17.00–19.00. Ryhmä kokoontuu viikoittain yhteensä neljätoista kertaa, kaksi tuntia kerrallaan. Kokoontumispaikkana on Karvetin päiväkoti, osoitteessa Karvetinkatu 1. Päiväkodin vieressä on pysäköintitilaa omalla autolla tuleville, ja Fölin bussipysäkki on aivan päiväkodin läheisyydessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, sillä ryhmä on aiempina vuosina täyttynyt nopeasti. Ilmoittautuminen kuitenkin viimeistään 9.12.2022 mennessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Psykologi Laura Hällström, puhelimitse soittoaikana tai sähköpostitse.
Puh. 050 339 0599, soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 12–13.
Sähköpostiosoite: Laura.Hallstrom@naantali.fi

Lisätietoa myös Ihmeelliset vuodet -valmennusryhmän esitteestä.

Päivitetty viimeksi
8.11.2022 13:00

Asiasanat

Lapsiperheet
Sosiaali- ja terveyspalvelut