Laura Merz: Joy, Naantalin taidehuoneella 6.‑25.6.

Uutiset
Laura Merz on julkiseen taiteeseen ja kuvitustaiteeseen erikoistunut kuvataiteilija ja muotoilija. Hänen kuvittamiaan, palkittuja lastenkirjoja on käännetty useille kielille ja hänen teoksiaan löytyy lukuisista julkisista tiloista Suomesta. Laura Merzin Soittajat on valittu Naantalin musiikkijuhlien vuoden 2023 kuvataideteokseksi, ja on keskeisessä osassa festivaalin tämän vuoden graafista ilmettä. Hänen taiteelliseen tuotantoonsa pääsee tutustumaan nyt myös Naantalin taidehuoneen kesän toisessa näyttelyssä Joy.

”Ilolla, ilosta, iloksi”
Laura Merzin teos

Laura suosii työskentelyssään perinteisiä piirustus-, maalaus- ja käsityötekniikoita rohkealla, kokeilevalla otteella. Hänen kädenjäljelleen on ominaista leikkimielisyys, uteliaisuus ja intuitiivisuus. Monet Lauran teoksista korostavat mielikuvituksen, luovuuden ja leikin tärkeyttä osana elämäämme – kaikenikäisille

Näyttely on syntynyt iloa tuottavista asista: maalaamisen nautinnollisuudesta, mustejälkien kauneudesta, kevään ja alkavan kesän valosta, musiikista, luontoelämyksistä ja hyvästä seurasta.

Tutustu taiteilijan verkkosivuihin www.lauramerz.fi

Naantalin taidehuone
Aukioloajat
16.5.-27.8.2023 ti-su klo 11.00-18.00
Poikkeusaukioloajat
juhannusaattona suljettu
Puhelinnumero
näyttelykaudella
Käyntiosoite

Mannerheiminkatu 5
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates
Päivitetty viimeksi
6.6.2023 11:00