Mikroyrittäjän palvelusetelin sai 20 naantalilaisyrittäjää yritystoiminnan kehittämiseen

Uutiset
Kaupungin keskustaa Tullikadulta kesällä.

Naantalin kaupunki myönsi naantalilaisille mikroyrityksille ja yksinyrittäjille yritystoiminnan kehittämiseen suunnattuja palveluseteleitä tänä keväänä 20 kpl. Palvelusetelihakemuksia tuli yhteensä 38 kpl, joista 34 täytti hakuehdot.

– Hakemuksia tuli tänäkin vuonna runsaasti ja suunniteltujen kehittämistoimenpiteiden laatu oli varsin korkealla tasolla. On ilo huomata, että liiketoiminnan kehittäminen kiinnostaa yhä useampaa yrittäjää, toteaa Naantalin kaupungin elinkeinopäällikkö Lassi Rosala

– Aihealueet liittyivät tänäkin vuonna pääasiassa erilaisiin myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyviin toimenpiteisiin. Myös omistajanvaihdokseen valmistautumiseen ja yrittäjän, sekä henkilökunnan, osaamisen kehittämiseen haettiin palveluseteliä, Rosala jatkaa.

Mikroyrittäjien palveluseteli on suunnattu liiketoiminnan kehittämistä tukevien asiantuntijapalveluiden ostamiseen. Palvelut voivat liittyä myyntiin ja markkinointiin, osaamisen ja johtamisen kehittämiseen, talousasioihin sekä omistajanvaihdokseen valmistautumiseen. Tuki oli haettavissa kaupungin verkkosivuilla 6.–31.3.2023 välisenä aikana. Palveluseteleihin on varattu vuosittain 10 000 euron määräraha.

Palvelusetelin arvo on 500 euroa ja sen voi käyttää vähintään 600 euron asiantuntijapalveluiden hankintaan. Palvelusetelissä on 100 euron omavastuuosuus. Yrittäjät voivat käyttää palvelusetelin 31.12.2023 mennessä.

 

Lisätiedot: 
Lassi Rosala, elinkeinopäällikkö, 040 678 3270

Päivitetty viimeksi
12.5.2023 8:00

Asiasanat

Työ ja yrittäminen
Liiketoiminnan kehittäminen