Naantali jakaa Hyvinvoinnin edistäjä -palkinnon tänä vuonna ensi kerran - ehdota palkinnon saajaa 31.10. mennessä

Uutiset
Naantalin kaupungin hyvinvointilautakunta jakaa joka toinen vuosi Hyvinvoinnin edistäjä -palkinnon. Palkinnolla lautakunta antaa tunnustusta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä ansioituneelle toimijalle. Kuntalaiset voivat ehdottaa palkinnon saajaa lokakuun loppuun mennessä.
Aurinko paistaa kirkkaana oksien välistä Naantalin Vanhassakaupungissa.

Hyvinvointilautakunta on kuluvan vuoden kesäkuussa päättänyt jakaa toimikautensa ensimmäisenä ja kolmantena vuonna Hyvinvoinnin edistäjä -palkinnon. Palkinnon tarkoitus on antaa tunnustusta sellaiselle naantalilaiselle toimijataholle, joka toiminnallaan edistää kaupunkilaisten hyvinvointia ja terveyttä. Tunnustus jaetaan tänä vuonna ensimmäisen kerran.

Kaupunki on jo vuosien ajan palkinnut kulttuurialan aktiivisia tahoja Kulttuurin tekijä -palkinnolla. Samoin liikunnan alalla jaetaan tunnustuksia eri lajeissa menestyneille urheilijoille ja valmentajille. Kun vuoden vaihteessa kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnasta tehtiin hyvinvointilautakunta, on muunkinlaisen hyvinvointityön esiin nostamiselle aihetta.

–Hyvinvointialueiden perustamisen jälkeen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on kuntienkin toiminnassa edelleen tärkeällä sijalla. Kunnissa sitä työtä tekevät myös muut kuin kunnan työntekijät, joten hyvinvoinnin edistämisessä ansioituneiden huomioimiselle on tilausta, sivistysjohtaja Kimmo Kuusimäki toteaa.

Palkinto on suuruudeltaan 1000 € vuonna 2023, ja hyvinvointilautakunta voi jakaa sen yhdelle tai useammalle henkilölle tai ryhmälle.

Kuntalaiset voivat ehdottaa palkinnon saajaa

Kuntalaisilla on mahdollisuus osallistua palkinnon saajan valintaan ehdottamalla mielestään palkinnon ansaitsevaa tahoa ja perustella ehdotuksensa kirjallisesti. Ehdotukset tulee toimittaa Naantalin kaupungin kirjaamoon lokakuun loppuun mennessä (kirjaamo@naantali.fi tai PL 43 21101 Naantali).

Palkinto jaetaan kaupungin järjestämässä itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.

Lisätietoja:

Marika Lineri
hyvinvointikoordinaattori
044 733 4724

Päivitetty viimeksi
5.10.2023 16:04

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika