Naantalin asuntomessualueen toisessa tonttihaussa tonttia haki viisi hakijaa

Uutiset
Vuoden alkupuolella käynnistynyt asuntomessutonttien toinen hakukierros päättyi maanantaina 16. maaliskuuta.
Asuntomessujen tontteja on varattu.

Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä viisi kappaletta, joista kolme kohdistui omakotitontteihin ja kaksi vapaa-ajan tontteihin.

– Vaikka hakemuksia tuli hieman odotettua vähemmän, olemme erittäin ilahtuneita saapuneiden hakemusten korkeasta tasosta. Hakemukset ovat kiinnostavia ja ne ilmentävät erinomaisesti rakentamisen teemoja, Naantalin asuntomessujen projektipäällikkö Timo Tirri sanoo.

Suomen Asuntomessujen ja Naantalin kaupungin asiantuntijoista koostuva laaturyhmä kokoontuu huhtikuussa ja käsittelee tuolloin tarkemmin tonttihakemuksia. Päätökset tonttien saajista tehdään huhtikuun aikana.

– Yhtiömuotoiseen rakentamiseen soveltuvat tontit ovat jatkuvassa haussa, ja tonteista on tällä hetkellä neuvottelut käynnissä useamman kiinnostuneen rakentajan kanssa, Tirri kertoo.

Vapaaksi jäävät tontit tulevat jatkuvaan hakuun kevään aikana. Tonttihausta tiedotetaan myöhemmin lisää muun muassa Naantalin kaupungin verkkosivuilla.

Työt Lounatuulessa edistyvät suunnitellusti

Asuntomessualue Lounatuulessa kunnallistekniikan rakentaminen edistyy aikataulussa, vaikka talven sääolosuhteet ovat olleet poikkeuksellisen haasteelliset. Ruoppaustyö valmistunee myös aikataulussa ennen kesää, joten kokonaisuutena projekti etenee suunnitellusti. Rannan yleissuunnitelma hyväksyttiin maaliskuun alussa, ja rannan suunnittelu jatkuu nyt yleissuunnitelman pohjalta. Talojen rakentaminen voi alkaa syyskuun lopussa.

Projektipäällikkö
Organisaatio
Tekniset palvelut
Yksikkö
Palvelukeskus
Matkapuhelinnumero
050 410 4005
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Naantalin Asuntomessut 2022, Käsityöläiskatu 2, Pl 43

Päivitetty viimeksi
17.3.2020 11:10

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Asuminen