Naantalin asuntomessut ovat käynnissä – sujuvasti messuille ostamalla lipun ennakkoon

Uutiset
Naantalin asuntomessut Lounatuulessa Luonnonmaan saarella ovat käynnissä, ja jatkuvat aina 14.8.2022 saakka. Messualue on avoinna päivittäin klo 10–18. Torstaisin alueella kuullaan myös elävää musiikkia ja tapahtuma on auki klo 20.30 saakka.
Ihmisiä kadulla Naantalin Asuntomessualueella.

Lounatuulessa on esillä yli 30 erilaista messukotia sekä ennennäkemättömän luonnonmukaisia metsäpihoja ja älykkäitä ratkaisuja esimerkiksi energian varastointiin. Lisäksi Asuntomessu-lipulla pääsee tutustumaan myös messualueen rannassa sijaitsevaan venenäyttelyyn.

Asuntomessujen artisti-illoissa torstaisin esiintyvät Ida Paul & Kalle Lindroth (21.7.), Samuli Edelmann (28.7.), Irina (4.8.) sekä Anssi Kela (11.8.). Konsertteja pääsee katsomaan asuntomessulipun hinnalla.

Sujuvasti sisään ostamalla liput ennakkoon

Asuntomessujen liput myydään verkkokaupassa Asuntomessut.fi-sivustolla. Lippuja on mahdollista ostaa myös portilta, mutta saapuminen messuille käy sujuvammin ennakkoon ostetulla lipulla.

Aikuisten lippu kustantaa 30 € verkossa ja 32 € portilla. Lippu on mahdollista ostaa verkosta myös juuri ennen sisäänkäyntiä. Eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja invalidit sekä 12–17-vuotiaat ja opiskelijat pääsevät messuille alennettuun hintaan.

Aikaisempina vuosina sunnuntai on ollut viikon rauhallisin päivä vierailla Asuntomessuilla.

Lisätietoa lipuista löydät Asuntomessujen verkkosivuilta.

Kausikortilla messuille vaikka päivittäin

Asuntomessuille on mahdollista tulla tutustumaan vaikka päivittäin kausikortilla! Kausikortilla pääset katsomaan myös messualueella järjestettäviä artisti-iltoja torstaisin.

Voit hankkia kausikortin ostamalla ensin ensimmäisen pääsylippusi normaalisti asuntomessujen verkkokaupasta ja käymällä ensimmäisen vierailun yhteydessä valokuvan ja henkilöllisyystodistuksen kera ostamassa kausikortin messutoimistosta. Kausikortti kustantaa 50 € (+ ensimmäisen kerran sisäänpääsy 30 €).

Julkisilla ja pyöräillen kätevästi alueelle

Lounatuulen messualueelle saapumista suositellaan ensisijaisesti julkisilla kulkuneuvoilla tai polkupyörällä. Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussit 6 ja 7 ajavat messujen aukioloaikoina messuportille saakka. Tarkista bussien aikataulut (pdf).

Saaristosta saapuessa linja N2 ajaa Särkänsalmentietä pitkin, pysäkiltä on messuportille kävelymatkaa alle puoli kilometriä. Bussien aikataulut löydät Fölin reittioppaasta.

Pyöräillen on myös helppo saapua messualueelle. Pyöräparkki löytyy messuportin läheisyydestä.

Lisää tulo-ohjeita löydät Asuntomessujen sivuilta.

Pysäköinti vain Luolalassa

Yksityisautojen pysäköinti sijaitsee messuparkissa Luolalassa, osoitteessa Viestitie. Myös moottoripyörien ja mopojen pysäköinti on messuparkissa. Pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus messualueelle ja takaisin. Bussit kulkevat tihein väliajoin ja kuljetus kuuluu pysäköinnin hintaan. Pysäköinti maksaa 10 € etukäteen verkkokaupasta tai messutoimistosta ostettuna ja 15 € paikan päältä.

Liikkumisesteisille on varattu pysäköintipaikkoja messualueen läheltä (invapysäköinti merkitty aluekarttaan). Lisätietoa esteettömyydestä messualueella löydät Asuntomessujen esteettömyysoppaasta (pdf).

Huomioithan, että messualueen lähistöllä on voimassa aluepysäköintikielto eikä Matalahden messurantaan ole pääsyä omalla veneellä.

 

Päivitetty 22.7.2022 klo 14.15: poistettu uutisesta tieto saapua messulle vesibussilla, sillä sen liikennöinti lopetetaan 23.7.2022 alkaen.

Saarenmoista asumista. Asuntomessut, Naantali 15.7.–14.8.2022.

Tule Asuntomessuille Luonnonmaalle 15.7.−14.8.2022!

Luonnonmaalle valmistuva Asuntomessualue, Lounatuuli, kutsuu kaikki asumisesta, rakentamisesta, sisustamisesta ja rennosta messutunnelmasta upeissa merellisissä maisemissa kiinnostuneet mukaan kesäiseen Naantaliin. Klikkaa niin löydät vinkit ja ohjeet vierailusi onnistumiseksi!

lateral-image-left
Päivitetty viimeksi
22.7.2022 14:15

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Asuminen