Naantalin perhekoutseilta vinkkejä lapsiperheiden arkeen

Uutiset
Vanhassakaupungissa perhekoutsit Liisa, Tiina ja Heli.

Tarvitsetko tukea ruuhkavuosiin? Onko vauvalla unipulmia? Haastaako esiteini? Haluatko vinkkejä, kun koululaisen kanssa peliajat ylittyvät tai kotiintuloajoista ei synny yhteistä ymmärrystä? Miten uhmaikäisen kiukku kesytetään tai kiireen kierre katkaistaan? Tuntuuko vanhemmuus uuvuttavalta ja onko arjen ilo kateissa?

Naantalin perhekoutsit Liisa Unkuri, Heli Kujanpää ja Tiina Nyman kuuntelevat, neuvovat, etsivät yhdessä perheen kanssa vastauksia arjen pulmatilanteisiin ja antavat palveluohjausta. Työskentely toteutetaan perheen kanssa yhteistyössä jokapäiväisissä toimintaympäristöissä; neuvolassa, päiväkodissa tai perheen kotona. Perhekoutsien apu muotoutuu yksilöllisesti, sen mukaan mitä perhe tarvitsee. Perhekoutsien tiimiä täydentää lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä Tarja Ojala.

Perhekoutsien palvelu on luottamuksellista, maksutonta peruspalvelua neuvolan, varhaiskasvatuksen ja oppilashuollon rinnalla.

Perhe voi olla yhteydessä perhekoutseihin itse tai sopia yhteydenotosta neuvolan, varhaiskasvatuksen tai koulun työntekijöiden kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Perhekoutsien yhteystiedot

Jutun pääkuvassa perhekoutsit vasemmalta oikealle: Liisa Unkuri, Heli Kujanpää ja Tiina Nyman. Kuva: Emma Kallioniemi

Päivitetty viimeksi
7.2.2023 12:00

Asiasanat

Lapsiperheet
Kasvatus ja koulutus
Perheiden palvelut