Naantalin ruokakummit ovat mukana Asuntomessuilla

Uutiset
Naantalin ruokakummit ovat mukana Naantalin asuntomessuilla Lounatuulessa 15.7.–14.8.2022. Naantalin kaupungin ja Visit Naantalin yhteispisteeltä Matalahden rannasta voit ottaa mukaan ruokakummien reseptiesitteen, jossa esitellään kymmenen reseptin kautta paikallisia makuja.
Mustaan essuun pukeutunut mies juttelee ihmisten kanssa, taustalla Naantali-lippuja.

Reseptiesitteessä esitellyt ohjeet ovat ruokakummien omia bravuureja. Selkeiden ohjeiden avulla voit kokkailla ruokia itse kotona. Esitteestä löydät myös ruokakummien vinkkejä paikallisista tuotteista.

Joka viikko ruokakummit ovat myös itse paikan päällä Asuntomessuilla keskustelemassa lähiruoasta, antamassa vinkkejä paikallisiin ravintoloihin ja tuotteisiin sekä ruoanlaittoon liittyen. Kaupungin ja Visit Naantalin osastolta ruokakummit tunnistat mustasta The Delicious Side of Naantali -logolla varustetusta esiliinasta.

Naantalin ruokakummit ovat joukko intohimoisia ruoanlaittajia, aktiivisia ravintolakävijöitä ja lähituottajien herkkujen hyödyntäjiä, jotka tuottavat sisältöä ruokasivusto The Delicious Side of Naantalin verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaviin.

The Delicious Side of Naantali -sivusto esittelee lähiruokaa, paikallisia ravintoloita ja kahviloita sekä paikallisten tuottajien herkkuja osoitteessa visitnaantali.com/thedelicioussideofnaantali. Somesta löydät lisää vinkkejä ja ruokakummien suosituksia, ota kanavat seurantaan Facebookissa ja Instagramissa: @thedelicioussideofnaantali!

Naantalin asuntomessut Lounatuulessa Luonnonmaan saarella jatkuvat aina 14.8.2022 saakka. Messualue on avoinna päivittäin klo 10–18. Torstaisin alueella kuullaan myös elävää musiikkia ja tapahtuma on auki klo 20.30 saakka.

Jutun pääkuvassa ruokakummi Mika Asuntomessuilla.

Perunannostoa maasta.

Tutustu Naantalin lähituottajiin ja ruokatarjontaan

Ruokaan, ravintoloihin ja lähituottajiin keskittyneellä The Delicious Side of Naantali -sivuilla esitellään ruokavinkkejä sekä paikallisia ravintoloita ja lähituottajia.

lateral-image-left
Päivitetty viimeksi
20.7.2022 13:13

Asiasanat

Matkailijat
Työ ja yrittäminen