Naantalin sataman ja Raision välinen raideliikenne vilkastuu jälleen

Uutiset
Naantalin satama kehottaa valppauteen raideliikenteen läheisyydessä. Junavaunuja on saapumassa tiistaista 16.2.2021 alkaen.
Junavaunuja Naantalin satamassa.

Naantalin Satamaan johtava rautatieyhteys on saamassa jälleen junaliikennettä. Tavaraliikenne alkaa tiistaina, 16.2.2021. Viljavaunut kulkevat Raision ratapihan ja Naantalin välisen raideyhteyden kautta  mm. Naantalin Muumimaailman parkkialueen vierestä, ja siitä edelleen Naantalin Sataman raidetta pitkin junaterminaaliin. Kyseinen junaliikenne on tämän hetken tiiedon mukaan alkamassa 16.2. aamulla ja liikenne jatkuu lähiviikkojen ajan.

Varovaisuutta Naantalin ja Raision raideliikenteen läheisyyteen

Naantalin Satamassa sijaitseva Järveläntien vartioimaton tasoristeys vaatii autoilijoilta ja kevyeltä liikenteeltä erityistä varovaisuutta. Tämän tasoristeyksen näkyvyyttä on korostettu liikennejärjestelyillä. Naantalin kaupunkilaiset ovat omaksuneet tavan kulkea kävelylenkillään usein myös Naantalin sataman kautta, joten Naantalin Satama muistuttaa ystävällisesti, että liikkuminen rautatiealueella on vaarallista ja lain mukaan rangaistavaa, muualla kuin rautatien ylittämiseen tarkoitetuissa ja erikseen merkityissä paikoissa. Myös Raisiossa Naantaliin johtavalla raiteella ja sen läheisyydessä liikkuvia kehotetaan huomioimaan lisääntynyt raideliikenne.

Päivitetty viimeksi
15.2.2021 14:36

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Liikenne