Naantalissa järjestetään kotiseutukävelyitä

Uutiset
Naantalin kaupungin liikuntatoimi sekä Naantalin Seudun Reumayhdistys ry järjestävät syyskuun 5. päivänä yhdessä kaksi kotiseutukävelyä. Molemmat kotiseutukävelyt ovat kaikille avoimia, ja mukaan voi tulla ikään ja kävelyvauhtiin katsomatta.
Naantalin Vanhankaupungin taloja

Valtakunnalliset kotiseutupäivät ovat kotiseututyön vuotuinen päätapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 1949 asti. Kotiseutupäiviä vietetään ympäri Suomea, minkä lisäksi samaan aikaan vietetään Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä 4.–10.9. Teemaviikon johdosta Naantalin kaupungin liikuntatoimi sekä Naantalin Seudun Reumayhdistys ry järjestävät syyskuun 5. päivänä yhdessä kaksi kotiseutukävelyä, joiden aikana kävellään Naantalissa ja muun muassa tutustutaan Naantalin Vanhankaupungin talojen historiaan. Molemmat kotiseutukävelyt ovat kaikille avoimia, ja mukaan voi tulla ikään ja kävelyvauhtiin katsomatta.

Toinen kotiseutukävely on suunnattu erityisesti tahdiltaan hitaammin kulkeville ihmisille. Siten esimerkiksi rollaattorilla kävely ei ole este osallistumiselle. Verkkaisesti kuljettava kotiseutukävely on matalan kynnyksen kävelytapahtuma, johon voi huoletta osallistua, vaikka liikkuisikin hitaammin.    

Molemmat kävelyt alkavat Naantalin kaupungintalon edustalta, jossa ensin Naantalin Seudun Reumayhdistys ry:n puheenjohtaja Kristiina Kallioniemi lausuu tervetulotoivotuksen, minkä jälkeen tehdään yhdessä pieni alkuverryttely, jakaannutaan ryhmiin ja lähdetään kävelemään.   

 

Mitä? Maksuton kotiseutukävely Naantalissa.

Missä? Naantalin kaupungintalon edusta.

Milloin? Syyskuun 5. päivä tiistaina kello 13 alkaen.

 

Päivitetty viimeksi
22.8.2023 10:02

Asiasanat

Ikäihmiset
Lapsiperheet
Matkailijat
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu