Syysliikkujakampanja alkaa jälleen 1.9.

Uutiset
Naantali osallistuu Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n järjestämään Syysliikkujakampanjaan, joka alkaa 1.9. Kampanjan aikana on tarkoitus kerryttää mahdollisimman paljon kilometrejä eri tavoin liikkumalla, minkä lisäksi siihen osallistuvien kaupunkilaisten on mahdollista voittaa palkintoja. Kampanjassa on kolme sarjaa, joista Naantali osallistuu suurten kuntien sarjaan.
Pyöräilijä metsäpolulla.

Naantali osallistuu LiikU:n Liikkuen läpi vuoden -kampanjakokonaisuuteen, joka koostuu haastepyöräily-, syysliikkuja- ja talviliikkujakampanjoista. Syyskuussa 1.9. alkaa syysliikkujakampanja, jonka aikana osallistujien tulee jälleen kerryttää kilometrejä eri tavoin liikkuen. Kampanja on käynnissä 30.11. saakka.

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan, ja osallistua voi omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat frisbeegolf, kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti ja suunnistus. Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten osallistuminen on mahdollista kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Kampanjan voittaja selviää kampanjan päätyttyä, ja reaaliaikaista tilannetta voi seurata Liikkuen läpi vuoden -sovelluksessa. Tämän lisäksi jokaisen kampanjaan osallistujan kesken arvotaan palkintoja, joten kilometrejä kerryttämällä voi saada muutakin kuin kohentuneen terveyden ja kunnon!

Miten osallistua kampanjaan?

Kampanjaan osallistuminen on helppoa; jokainen liikkuen kuljettu kilometri kirjataan Liikkuen läpi vuoden -sovellukseen. Sovellus on mahdollista ladata omasta sovelluskaupasta, minkä lisäksi sitä voi käyttää myös tietokoneella. Lue lisää kilometrien kirjaamisesta.

 

Lue lisää Syysliikkujakampanjasta LiikU:n verkkosivuilta.

Päivitetty viimeksi
22.8.2023 12:08

Asiasanat

Ikäihmiset
Yrittäjät
Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu