Tule mukaan tuomaan joulumieltä naantalilaisille ikäihmisille – Jouluiloa ikäihmisille -kampanja järjestetään taas

Uutiset
Jouluiloa ikäihmisille -kampanjassa kerätään joulupaketteja naantalilaisista yrityksistä ikäihmisten iloksi. Kampanja on käynnissä 29.11.–13.12.2021.
Henkilö pitelee käsissään kuution muotoista valkoiseen paperiin paketoitua lahjapakettia, jossa on punainen joulunauha.

Naantalissa alkaa maanantaina 29.11. Jouluiloa ikäihmisille -kampanja, jonka tarkoituksena on tuoda iloa naantalilaisille kotihoidon asiakkaille ja omaishoitajille pienillä vapaaehtoisten hankkimilla joulupaketeilla.

Mukana Naantalin kaupungin järjestämässä kampanjassa on joukko naantalilaisia yrityksiä, jotka mahdollistavat lahjojen hankinnan liikkeistään tai verkkokaupoistaan.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa: lähde ostoksille johonkin kampanjassa mukana olevista naantalilaisista yrityksistä, osta ikäihmistä tai omaishoitajaa ilahduttava lahja ja jätä paketoitu lahja joulutervehdyksen kera yritykseen.

Jouluiloa ikäihmisille -kampanja on käynnissä 29.11.–13.12.2021. Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa, ja mukaan voi lähteä haluamallaan, itselleen sopivan hintaisella lahjalla.

Mukaan kampanjaan ovat ilmoittautuneet tähän mennessä 9TUULTA, Beneficum, Divas Shoes, Fandonia Oy, Hierontaliike Seipell, K-Supermarket Ukko-Pekka, Kukkakauppa Floriina, Kukkakauppa Kastanja, Naantalin Metsätähti, Suutari Esteri, Tarja Ritari Design Shop, Tmi Eva Ståhle, UnikekoShop sekä Wanha Naantali Kauppa.

Ikäihmisten ilahduttamiseen tähtäävä kampanja järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Viime vuonna kampanjassa kerättiin yli 200 joulupakettia ja yli 250 lasten tekemää joulukorttia.

– Viime vuonna kokeilimme kampanjaa ensimmäisen kerran ja onnistuimme mielestäni varsin hyvin, vaikka sekä kaupungin että yrittäjien valmistautumisaika oli rajallinen. Olemme saaneet kampanjaan tänäkin vuonna hienosti erilaisia kaupan- ja palvelualan yrityksiä mukaan ja näistä liikkeistä varmasti jokainen voi hankkia juuri sen sopivimman joululahjan. Kun käytämme oman kaupungin yritysten palveluita, pysyvät ne jatkossakin täällä, sanoo Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies Lassi Rosala.

Kampanjan päättymisen jälkeen lahjat toimitetaan yrityksistä kaupungin kotihoitoon, joka jakaa lahjat asiakkaille ja omaishoitajille viikoilla 50–51. Lahjat jaetaan esimerkiksi saajan sukupuolen ja toimintakyvyn perusteella ja tarvittaessa arvotaan.

Näin osallistut:

  • Tutustu kampanjasivuilla www.naantali.fi/jouluiloa mukana oleviin yrityksiin ja valitse yritys tai yritykset, joista haluat hankkia lahjan.
  • Lähde yritykseen tai sen verkkokauppaan lahjaostoksille ja osta sieltä ikäihmistä tai omaishoitajaa ilahduttava lahja tai lahjakortti. Kirjoita mukaan jouluinen tervehdys. Paketoi lahja tarvittaessa yrityksen paketointipisteellä.
  • Jätä lahja yritykseen. Sieltä lahjat toimitetaan eteenpäin jaettavaksi.

Naantalilaiset yrittäjät voivat vielä lähteä mukaan kampanjaan ottamalla yhteyttä 1.12. mennessä Lassi Rosalaan, puh. 040 678 3270, lassi.rosala@naantali.fi.

Päivitetty viimeksi
25.11.2021 9:00

Asiasanat

Ikäihmiset
Yrittäjät
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Työ ja yrittäminen
Kotihoito ja kotipalvelut