Uusi pankkiautomaatti Naantalin torille

Uutiset
Otto-kontti on tuotu tänään Naantalin torille, joten nyt voit taas torikauden avauduttua nostaa käteistä lähiautomaatista.
uusi pankkiautomaatti torilla

Otto-kontti palvelee nyt Naantalin torilla

Valtakunnallisesti ja jopa kansainvälisesti tunnettu koko perheen kesäkeidas Muumimaailma avaa porttinsa 6.6. ja ainakin käteisen saatavuuden osalta alkaneen kesäkauden pelastaa upouusi Otto-kontti. Otto-kontti on avajaisia edeltävänä päivänä tuotu Naantalin torille ja siihen sijoitettu OttoPlus-automaatti on jo täydessä asiakaskäytössä. Naantali oli jäänyt ilman talletuksia vastaanottavaa Otto-automaattia konttorikiinteistön remontin vuoksi. Vuorokauden ympäri palvelevaan Otto-konttiin sijoitettu OttoPlus-automaatti kuitenkin paitsi jakaa, myös ottaa vastaan seteleitä. Kolikot täytyy jatkossakin käyttää tai tallettaa toisaalla.

Otto-kontti on poikkeuksellinen ratkaisu poikkeuksellisiin tilanteisiin

Otto-kontti on kuin pieni parakki tai kioski, jonka tunnistaa jo kaukaa koko konttia koristavasta tutusta Otto-ilmeestä. Sen seinässä palvelee tuttu Otto-automaatti, joka tosin on sekin uusinta mallia.

”Idea sinänsä on maailmalta tuttu jo vuosien takaa. Suomen ensimmäisten Otto-konttien rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun saimme todeta Otto-automaateille tarjolla olevien sijoittelupaikkojen vähentyneen siinä määrin, että on paikkakuntia tai alueita, joille ilman meidän tuomaa Otto-konttia ei saada käteisautomaattia sijoitettua”, kertoo Automatian käteispalvelujen johtaja Harri Pennanen.

Otto-kontti ratkaisee vaikeita tilanteita, joissa paikkakunnan tai alueen ainoa automaatti joutuu evakkoon esimerkiksi kiinteistön remontin takia, eikä korvaavaa sijoituspaikkaa löydy. Automatian yhdessä kumppaniensa kanssa toteuttama Otto-kontti on turvallinen ratkaisu, jolla käteisautomaatti voidaan sijoittaa periaatteessa vaikka tyhjään parkkiruutuun, kunhan siihen saadaan sähköt.

Auta Muumeja pelastamaan #MEIDÄNMERI

Otto-automaatit ja Muumimaailma ovat myös mukana Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön yhteistyössä rakentamassa, läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 kestävässä, #MEIDÄNMERI-kampanjassa. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

Voit osallistua kampanjaan 5 euron summalla ja auttaa poistamaan Itämerestä 20 kiloa sinilevää valitsemalla kesän aikana Otto-automaateilla asioidessasi vaihtoehdon ”Otto & lahjoitus”. Ensimmäistä kertaa maailmassa voit samalla kuulla muillakin kuin Naantalin Otto-automaateilla Muumilaakson ääniä: aaltojen kohinaa ja merilinnun kutsun!
 

Lisätietoja:
Jyri Marviala, p. 050 566 4402
johtaja, Digipalvelut
Automatia Pankkiautomaatit Oy

Päivitetty viimeksi
8.6.2020 8:31

Asiasanat

Yksityinen talous ja rahoitus