Yrittäjien NaantaliWorks-verkostoitumissovellus uudistuu tammikuussa

Uutiset
Kädessä puhelin, jossa avoinna NaantaliWorks-sovellus.

Naantalin yrityspalvelut julkaisee tammikuussa 2024 uudistuneen NaantaliWorks-sovelluksen. Yrittäjille suunnattu verkostoitumissovellus julkaistiin ensimmäisen kerran syksyllä 2021. Sen tarkoituksena on tarjota paikallisille yrittäjille matalan kynnyksen kanava tietoturvalliseen yhteydenpitoon ja yhteydenottoon sekä verkoston yrittäjien että kaupungin suuntaan.

Uudelleenjulkaisun tavoitteena on palvella entistä paremmin naantalilaisten yrittäjien tarpeita. Uudistuksia on tehty yrittäjiltä saadun palautteen pohjalta.

– NaantaliWorks-mobiilisovelluksen tarkoituksena on tarjota yrittäjille ajasta ja paikasta riippumattomaton verkostoitumisalusta. Ensijulkaisun jälkeen olemme kehittäneet sovelluksen toiminnallisuuksia ja stabiiliutta. Alun haasteet ovat takanapäin, ja sovellus julkaistaan alkuvuonna uudistuneena, kärkenä on edelleen ja vielä aiempaa korostetummin yrittäjien verkostoitumisen mahdollistaminen, kertoo Naantalin kaupungin elinkeinopäällikkö Lassi Rosala.

NaantaliWorks-sovellus on kaupungille jatkossakin tärkeä kanava viestiä ajankohtaisista, yrittäjiä koskevista asioista nopeasti ja kohdennetusti. 

Uudet ominaisuudet tukevat verkostoitumista

Mobiilisovelluksen kautta yrittäjät voivat lähettää yksityisviestejä tai käydä ryhmäkeskusteluja. Uudelleenjulkaisun yhteydessä teemapohjaiset keskusteluryhmät uudistuvat täysin. Tavoitteena on tukea yrityksiä erityisesti liiketoiminnan kehittämisessä ja yhteistyöverkoston kasvattamisessa. Käytännössä tämä tarkoittaa asiantuntija-apua, uusien yhteistyökumppanuuksien löytämisen mahdollistamista sekä paikallisten yritysten palveluiden tunnettuuden lisäämistä yritysverkoston sisällä. 

Myös NaantaliWorks-sovelluksen sisältöjä uudistetaan, ja yrittäjät voivat jatkossa löytää sovelluksesta entistä enemmän ajankohtaista, kiinnostavaa sisältöä. Uuteen sovellukseen kootaan mm. tulevat, yrittäjille suunnatut tapahtumat, ajankohtaisia asioita sekä asiantuntija-artikkeleita. 

Asiantuntijaverkosto yrittäjien tukena

NaantaliWorks-sovellukseen on rakennettu asiantuntijaverkostoa yrittäjien liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Sovelluksessa on mukana asiantuntijakumppaneita mm. oppilaitosyhteistyöhön, yritysrahoitukseen ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyen. Asiantuntijoita tuodaan uudistuneessa sovelluksessa esiin aiempaa näkyvämmin. Suunnitteilla on myös erilaisia etätilaisuuksia, joita järjestetään sovelluksen kautta. 

Oma sovellus parantaa käytettävyyttä

Aiemmin NaantaliWorks-sovellus on toiminut Hubholm-alustalla, mutta uudelleenlanseerauksen myötä mobiilisovellus muuttuu kokonaan omaksi NaantaliWorks-sovellukseksi. 

– Mobiilisovelluksen on ottanut käyttöön yli 200 naantalilaista yrittäjää, mikä mielestäni osoittaa palvelun tarpeellisuuden. Uskomme vahvasti, että uusi, täysin oma sovellus uusine toiminnallisuuksineen parantaa käyttäjäkokemusta ja lisää käyttäjämäärää entisestään, Rosala toteaa. 

NaantaliWorks-sovellus julkaistaan tammikuun puolessavälissä, jonka jälkeen se on ladattavissa Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Nykyisiltä käyttäjiltä uuteen sovellukseen siirtyminen ei vaadi uudelleen rekisteröitymistä, vaan tili säilyy uudessa NaantaliWorks-sovelluksessa. Käyttäjien tulee kuitenkin ladata sovelluskaupasta uusi sovellus. 

Päivitetty viimeksi
23.11.2023 13:01

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen