Haavuorentien alueen tontit

Peltoja ympärillä, etualalla ja keskellä metsää. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta.

Haavuorentien alueen omakotitonttien haku on käynnissä. Alueella on vapaana vielä yksi omakotitontti. Hae tonttia sähköisellä lomakkeella.

Haavuorentien alue sijaitsee Naantalin pohjoisosassa, Itä-Immasen alueella. Aluetta rajaavat idässä Maskuntie ja etelässä Immasentie. Tontit sijaitsevat alavien peltomaisemien keskellä, ja idässä kohoaa Haavuori noin 42 metrin korkeudessa. Itä-Immasen ja Vengan omakotialueet ovat uuden asuinalueen vieressä.

Haavuorentien alueella palvelut ovat lähellä: Päiväkotiin ja kouluun on parin kilometrin matka, ja lähin päivittäistavarakauppa on Nuhjalassa 2,5 kilometrin päässä. Naantalin keskustaan ajaa alle kymmenessä minuutissa, ja myös pyöräilyreitit ovat alueella toimivat.

Lähiympäristöstä löytyy paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Haavuorentien alueelle on tulossa luonnontilaisia virkistäytymis- ja ulkoilualueita sekä leikkipuisto. 1,5 kilometrin päässä Suovuoren ulkoilualueelta löytyy muun muassa frisbeegolf-rata, ulkokuntoilulaitteet ja kuntorata sekä lumisina talvina kattavat ladut. Alueen vieressä on myös golf-kenttä palveluineen.

Omakotitalojen ja rivitalojen mallinnuksia peltomaiseman keskellä.
Havainnekuva uudesta alueesta.

Tonteille on päässyt rakentamaan 1.7.2021 alkaen.

Alueelta tuli haettavaksi 29.3.2021 yhteensä 17 omakotitonttia, joista enää yksi (1) on vapaana. Vapaan tontin tiedot löydät tonttisovelluksesta.

Etäisyydet palveluihin

  • Soinisten ja Suovuoren päiväkodit noin 2 km
  • Suopellon ala- ja yläkoulu noin 2 km
  • Suopellon lähikirjasto noin 2 km
  • Naantalin lukio noin 5 km
  • Naantalin keskusta noin 5 km
lateral-image-left

Tontin haku- ja luovutusmenettely

Haavuorentien alueen tontteja haetaan sähköisen lomakkeen kautta Naantalin kaupungin verkkosivuilla 29.3. kello 9.00 alkaen. Omakotitonttien hakijat sitoutuvat maksamaan varausmaksun 500 €. Hae tonttia sähköisellä lomakkeella.

Tontit luovutetaan hakemusjärjestyksessä. Kerrallaan voi hakea kahta tonttia. Mikäli ensimmäinen vaihtoehto on jo varattu, luovutuspäätös valmistellaan 2. vaihtoehdolle.

Kaupungin tonttisovellukseen päivitetään vapaiden tonttien tilannetta. Mikäli tonttisovelluksessa tontti näkyy varattuna, tarkoittaa se, että hakemuksia on tähän tonttiin saapunut ja luovutuspäätöstä valmistellaan.

Mikäli varaaja peruttaa tontin lunastamisen taikka varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, tontti vapautuu varauksesta ja on näin ollen haettavissa.

Mikäli molemmat hakemasi tontit on jo varattu ennen sinua, saat kaupungilta tiedon asiasta ja voit halutessasi hakea muita vapaana olevia tontteja.

Kun olet lähettänyt tonttihakemuksen, se kirjataan kaupungin kirjaamossa saapuneeksi. Mikäli olit tontin ensimmäinen hakija, valmistelun jälkeen saat tiedoksi virallisen luovutuspäätöksen sekä kauppakirja- tai maanvuokrasopimusluonnoksen sekä ohjeet kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta ja tonttiin liittyvien maksujen suorittamisesta. Varausmaksu tulee maksaa 7 vuorokauden sisällä kaupunginjohtajan luovutuspäätöksen tiedoksiannon päivämäärästä. Mikäli varausmaksua ei makseta, varaus raukeaa.

Lisätietoa tonteista

Maankäyttöosaston palvelupiste
Aukioloajat
Arkisin kello 9–15. Palvelua annetaan toistaiseksi vain sähköpostitse ja puhelimitse.
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Maankäyttö, kaavoitus ja tontit