Omakotitalotontit

Metsäinen Kukolanvainion alue ilmasta käsin

Tontti unelmiesi kodille

"Naantali on pieni, ihana, ihmisen kokoinen paikka. Luonto tarjoaa niin ihanat puitteet elää ja voida hyvin. En lähde täältä koskaan muualle asumaan."
– Terhi, Taimo

Naantali on ainutlaatuinen tuhannen saaren aurinkokaupunki, joka sijaitsee ihanteellisesti lähellä Turkua ja Raisiota, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Naantali on Varsinais-Suomen vetovoimaisin kunta, johon halutaan muuttaa ja jonka asukkaat ovat tyytyväisiä kotikaupunkiinsa¹. Eikä ihme, sillä Naantali tarjoaa asukkailleen korkeatasoisia palveluja ja viihtyisää asumista. Naantalissa panostetaan merkittävästi lapsiperheisiin: tavoitteena ovat terveelliset ja toimivat tilat sekä jo tutkitusti turvallisimmat tiet pienimmille kulkijoille².

Naantaliin on helppo ihastua ja kotiutua, tutustu vapaisiin tontteihimme ja liity seuraamme!

¹ Turku Tänään 2018 – Muuttohalukkuus ja kuntien vetovoima -tutkimus
² Varsinais-Suomen ja Satakunnan liikenneturvallisuustyön viiden tähden liikenneturvallinen kunta 2018

"Aivan paras paikka! Lapsiperheiden paratiisi. Itselläni kokemusta neuvola- ja terveydenhuoltopalveluista, väentuvasta, puistotoiminnasta, musiikkiopistosta, vauvauinnista, Muumimaailmasta ym. Täällä kohtaa luonnonkauneuden, vanhan kaupungin tunnelman, mutta myös kaikki tarvittavat palvelut löytyy. En näe mitään syytä miksi tänne ei kannattaisi muuttaa."
– Sari, Suopelto

Jatkuvan haun tonttitarjonta

Naantalin kaupunki tarjoaa ostettavaksi tai vuokrattavaksi kiinteähintaisia omakotitontteja. Tontteja on tarjolla Manner-Naantalissa, jossa asut mukavasti lähellä hyviä liikenneyhteyksiä ja palveluja, sekä saaristoalueilla Merimaskussa, Rymättylässä ja Velkualla, joissa asut lähellä luontoa Suomen kaunein saaristo naapurustossasi.

Valtaosa tonteista sijaitsee asemakaavoitetuilla alueilla, joille on jo rakennettu kunnallistekniikka valmiiksi. Tontit ovat jatkuvassa haussa ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Tontin luovutusmenettely

Tonttihakemus kirjataan kirjaamossa saapuneeksi. Valmistelun jälkeen saat tiedon hakemuksesi käsittelystä ja siitä oletko saanut tontin. Myöhemmin saat tiedoksi virallisen luovutuspäätöksen sekä ohjeet kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta ja tonttiin liittyvien maksujen suorittamisesta.

Jos olet jo tehnyt maanvuokrasopimuksen kaupungin kanssa, voit lunastaa tontin omaksesi, kun tontin rakentamisvelvoite on täytetty. Vapaamuotoisen hakemuksen tontin lunastamisesta voit toimittaa kaupungin kirjaamoon joko sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@naantali.fi tai postitse osoitteeseen Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

  lateral-image-left
  lateral-image-right
  lateral-image-left
  lateral-image-right
  lateral-image-left
  lateral-image-right
  lateral-image-left
  Maankäyttöosaston palvelupiste
  Aukioloajat
  arkisin kello 9–15, palvelua annetaan toistaiseksi vain sähköpostitse ja puhelimitse.
  Puhelinnumero
  Sähköpostiosoite
  Käyntiosoite

  Käsityöläiskatu 2
  21100 Naantali

  Postiosoite

  PL 43
  21101 Naantali

  Location coordinates

  Asiasanat

  Asuminen ja ympäristö
  Maankäyttö, kaavoitus ja tontit
  Rakentaminen