Luonnonmaan tontit

Kuvituskuva

Luonnonmaan keskeisellä paikalla sijaitsevan Aurinkotuulen uuden asuinalueen ensimmäiset omakotitontit ovat nyt haussa! Kodit rakentuvat Aurinkotuuleen metsäisten maisemien keskelle, hyvien ja kehittyvien palveluiden äärelle. Tutustu tarkemmin Aurinkotuulen omakotitonttien sivuilla!

lateral-image-left

Asuntomessualueen kaikki tontit varattiin loppuun keväällä 2021. Kukolanvainion alueella on vapaana vielä yksi tontti.

Asuntomessualue Lounatuulen pohjoisosan tontit tulevat myyntiin vuoden 2022 aikana. Tonteille pääsee rakentamaan asuntomessujen jälkeen. Lisätietoa tonteista sekä tarkempi aikataulu ovat tulossa myöhemmin.

Tutustu vapaana oleviin omakotitontteihin Manner-Naantalissa ja ainutlaatuisessa saaristossa.

Saaristoasumista kaupungissa

Luonnonmaa on merellinen, kasvava ja kehittyvä asuinalue lähellä Naantalin keskustaa. Uusia koteja kaavoitetaan luontoa kunnioittaen ja luonnon elementtejä esille nostaen. Saarelle suunnitellaan uutta Luonnonmaan perhetaloa, jossa tulee toimimaan muun muassa päiväkoti, esiopetus ja alakoulu. Lisäksi Perhetalon läheisyyteen on tulossa kauppa. Luonnonmaalla järjestetään myös vuoden 2022 asuntomessut Lounatuuli-nimisellä uudella asuinalueella.

Luonnonmaa tarjoaa golfkentän ja hyvinvointipalveluiden lisäksi erinomaiset puitteet ulkoiluun, meriveteen pulahtamiseen sekä harrastamiseen maalla ja merellä. Luonnonmaalla asut upean saariston ja luonnon keskellä – ja silti vain lyhyen matkan päässä lähialueiden palveluista.

"Naantali on turvallinen ja upea asuinpaikka lapsiperheelle. Vanhemmille ja lapsille on kaupungin toimesta järjestetty paljon mukavaa ohjelmaa arkeen. Neuvolapalveluille myös iso +. Naantaliin on lisäksi helppo rakentaa, sillä rakennuslupakäsittely sujuu ripeästi ja joustavasti. Naantalissa on helppo saada omat unelmat toteutettua."
– Sini, Luonnonmaa
 

"Naantali on hyvä paikka asua "vauvasta vaariin". Tarvittavat palvelut ovat lähellä. Harrastusmahdollisuudet ovat poikkeuksellisen korkeaa tasoa asukaslukuun verrattuna. Myös tonttitarjonta on monipuolista."
– Anssi, Kaivola

Mies ja poika

Asuntomessualue Lounatuuli

Vuoden 2022 asuntomessualue Lounatuuli rakentuu merellisiin maisemiin Kultaranta Resortin golfkentän läheisyyteen. Asuntomessukodit rakentuvat jyhkeiden kallioiden päälle ja alueen kruunaavat rantaan valmistuvat venesatama sekä rantapuisto.

"Naantali sijaitsee Turun välittömässä läheisyydessä ja työmatka Turkuun on sopivan lyhyt. Luonnonmaalla viehättää hyvin kaunis luonto ja meren välitön läheisyys. Luonnonmaan arvoa kasvattaa tuleva koulu - on tärkeää, että koulurakennus on ajantasainen ja turvallinen. Naantalilla on kaupunkina hyvä imago: se on miellyttävä pikkukaupunki ilman suuria murheita. Tuntuu hyvältä kasvattaa lapset Naantalissa."
Suvi, asuntomessualue Lounatuuli

Lue lisää asuntomessuista ja Lounatuulen alueesta.

Kuvituskuva

Luonnonmaan visio 2070

Luonnonmaan saarelle on laadittu visio tulevaisuudentutkimuksen menetelmiä ja ekosysteemiajattelua hyödyntäen. Luonnonmaan visio 2070 hyödyntää alueen erityislaatuisuutta, ja rakentuu olemassa oleville vahvuuksille, luonnonkauneudelle, merellisyydelle ja kylärakenteelle. Tutustu Luonnonmaan visioon.

lateral-image-left
lateral-image-right

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Asuminen
Maankäyttö, kaavoitus ja tontit
Rakentaminen