Luonnonmaan tontit

Mies ja poika

Saaristoasumista kaupungissa

Luonnonmaa on merellinen, kasvava ja kehittyvä asuinalue lähellä Naantalin keskustaa. Uusia koteja kaavoitetaan luontoa kunnioittaen ja luonnon elementtejä esille nostaen. Saarelle rakennetaan uutta Luonnonmaan perhetaloa, jossa tulee toimimaan muun muassa päiväkoti, esiopetus ja alakoulu. Lisäksi Perhetalon läheisyyteen on valmistunut päivittäistavarakauppa sekä polttoaineenjakeluasema.

Luonnonmaalla järjestettiin myös vuoden 2022 asuntomessut Lounatuuli-nimisellä asuinalueella, jonne kodit rakentuivat merellisiin maisemiin, jyhkeiden kallioiden päälle.

Luonnonmaa tarjoaa golfkentän ja hyvinvointipalveluiden lisäksi erinomaiset puitteet ulkoiluun, meriveteen pulahtamiseen sekä harrastamiseen maalla ja merellä. Luonnonmaalla asut upean saariston ja luonnon keskellä – ja silti vain lyhyen matkan päässä lähialueiden palveluista.

Nyt haettavissa tontteja Aurinkotuulen alueelta – tutustu tarkemmin tonttisovelluksessa!

Omakotitaloja Soinisissa

Tonttisovellus

Sovelluksen välilehdiltä pääset tutustumaan eri alueisiin. Tontteja klikkaamalla saat lisätietoa tonteista.

lateral-image-left

"Naantali on turvallinen ja upea asuinpaikka lapsiperheelle. Vanhemmille ja lapsille on kaupungin toimesta järjestetty paljon mukavaa ohjelmaa arkeen. Neuvolapalveluille myös iso +. Naantaliin on lisäksi helppo rakentaa, sillä rakennuslupakäsittely sujuu ripeästi ja joustavasti. Naantalissa on helppo saada omat unelmat toteutettua."
– Sini, Luonnonmaa

"Naantali on hyvä paikka asua "vauvasta vaariin". Tarvittavat palvelut ovat lähellä. Harrastusmahdollisuudet ovat poikkeuksellisen korkeaa tasoa asukaslukuun verrattuna. Myös tonttitarjonta on monipuolista."
– Anssi, Kaivola

Iso ikkunainen, valkoinen talo metsän rinteessä.

Asukkaat kertovat

Kolme perhettä kertoo, millä perusteella he päätyivät valitsemaan Naantalin pysyväksi asuinpaikakseen ja miten unelmien koti löytyi aurinkokaupungista.

lateral-image-right

Luonnonmaan visio 2070

Luonnonmaan saarelle on laadittu visio tulevaisuudentutkimuksen menetelmiä ja ekosysteemiajattelua hyödyntäen. Luonnonmaan visio 2070 hyödyntää alueen erityislaatuisuutta, ja rakentuu olemassa oleville vahvuuksille, luonnonkauneudelle, merellisyydelle ja kylärakenteelle. Tutustu Luonnonmaan visioon.

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Asuminen
Maankäyttö, kaavoitus ja tontit
Rakentaminen