Vihnetien tontit

Etualalla nurmialuetta, keskellä pieni metsäalue, jonka keskeltä kulkee uusi tie. Ympärillä erilaisia kiintestöjä, etenpänä metsää.

Vihnetieltä, Vengan alueelta on haettavissa kahdeksan AO-tonttia ja yksi AP-tontti. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata.

Tontit sijaitsevat Manner-Naantalin pohjoisosassa, Murikossa, Vengan golf-kentän välittömässä läheisyydessä. Tontit sijoittuvat päättyvän Vihnetien varteen vanhalle maa- ja metsätalousalueelle. Vihnetien itäpuoliset tontit ovat topografialtaan tasaisia, länsipuolisissa tonteissa on osalla kalliomuodostumaa.

Alueen etäisyys Naantalin keskustaan on noin neljä kilometriä. Lähipalveluista n. puolentoista kilometrin säteelle sijoittuvat päiväkoti Immaisissa, peruskoulut Suovuoressa ja Lietsalassa sekä lähikauppa Taimossa. Alueelta on Maskuntietä pitkin nopea yhteys niin Turun Kehätielle kuin myös valtatielle 8. Fölin linja-autoliikenteen osalta aluetta palvelee N1-kutsulinja. Turkuun suuntautuvan liikenteen lähin pysäkki sijaitsee Aurinkotiellä reilun kilometrin etäisyydellä alueelta.

Tarkemmat tiedot tonteista löydät tonttisovelluksesta.

Omakotitaloja Soinisissa

Tonttisovellus

Sovelluksen välilehdiltä pääset tutustumaan eri alueisiin. Tontteja klikkaamalla saat lisätietoa tonteista.

lateral-image-left

Tonttien haku

Hae tonttia sähköisellä lomakkeella.

Tonttihakemus kirjataan kirjaamossa saapuneeksi. Valmistelun jälkeen saat tiedon hakemuksesi käsittelystä ja siitä oletko saanut tontin. Myöhemmin saat tiedoksi virallisen luovutuspäätöksen sekä ohjeet kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta ja tonttiin liittyvien maksujen suorittamisesta.

Lisätietoa tonteista:

Maankäyttöosaston palvelupiste
Aukioloajat
Arkisin kello 9–15.
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali

Postiosoite

PL 43
21101 Naantali

Location coordinates

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Maankäyttö, kaavoitus ja tontit