Koronan vaikutukset musiikkiopistossa

Koronarajoitukset jatkuvat seuraavasti 14.5. asti.

Koronan vaikutukset opetusjärjestelyihin

Naantalin musiikkiopistossa vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien instrumenttiopetus jatkuu lähiopetuksena. Vuonna 2000 syntyneiden ja sitä vanhempien oppilaiden osalta opetus jatkuu etäopetuksena.

Konsertteja ei edelleenkään järjestetä yleisölle, mutta lähiopetuksessa olevien oppilaiden kesken voidaan järjestää osana opetusta pienimuotoisia matineoita THL:n hygienia- ja turvallisuusohjeita sekä ryhmäkokoa koskevia määräyksiä noudattaen. 

Muskarissa jatkuu lähiopetus. Muskaritoiminnassa lapsi-aikuinen ryhmän maksimikoko on 12 (6+6) henkilöä.

Voimassa kasvomaskisuositus sekä muut hygienia- ja turvallisuusohjeet.

Ohjeita korona-ajalle

Älä tule sairaana tunnelle. Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, pysy kotona. 

Pese kädet saippualla saapuessasi opetustilaan sekä aina yskimisen, niistämisen, aivastamisen sekä wc-käynnin jälkeen. Tarvittaessa käytä käsidesiä.

Yskiessä ja aivastaessa suojaa suu ja nenä kertakäyttöisellä nenäliinalla. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, yski hihaasi. Laita käytetty liina roskiin ja pese kädet saippualla.

Pidä vähintään 2 metrin turvavälit ryhmiin siirryttäessa ja opetustilanteissa.

Suosittelemme käytettäväksi omia opiskeluvälineitä aina kun se on mahdollista. Tarkemmat ohjeet yhteiskäyttöisistä välineistä saat opettajalta.

Opetustiloissa on tarjolla käsidesiä. Suosittelemme myös oman desinfiointiaineen käyttöä.

HUOM! Jos sinut määrätään Tartuntalain 1227/2016, 60 § ja 62 § mukaiseen karanteeniin, niin sinun pitää jäädä pois myös musiikkiopiston tunneilta karanteenin ajaksi.