Koronan vaikutukset musiikkiopistossa

Koronarajoitukset jatkuvat seuraavasti 28.4. asti.

Koronan vaikutukset opetusjärjestelyihin

Naantalin musiikkiopistossa vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien instrumenttiopetus jatkuu lähiopetuksena. Vuonna 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien oppilaiden osalta opetus siirtyy etäopetuksena järjestettäväksi. 

Muskarissa jatkuu lähiopetus lukuun ottamatta  lapsi ja aikuinen -ryhmiä, joissa siirrytään etäopetukseen ryhmäkokoa koskevien määräysten mukaisesti.

Voimassa maskisuositus, maskeja suositellaan 22.1. alkaen kaikille yli 12-vuotiaille oppilaille.

Ohjeita korona-ajalle

Älä tule sairaana tunnelle. Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, pysy kotona. 

Pese kädet saippualla saapuessasi opetustilaan sekä aina yskimisen, niistämisen, aivastamisen sekä wc-käynnin jälkeen. Tarvittaessa käytä käsidesiä.

Yskiessä ja aivastaessa suojaa suu ja nenä kertakäyttöisellä nenäliinalla. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, yski hihaasi. Laita käytetty liina roskiin ja pese kädet saippualla.

Pidä vähintään 2 metrin turvavälit ryhmiin siirryttäessa ja opetustilanteissa.

Suosittelemme käytettäväksi omia opiskeluvälineitä aina kun se on mahdollista. Tarkemmat ohjeet yhteiskäyttöisistä välineistä saat opettajalta.

Opetustiloissa on tarjolla käsidesiä. Suosittelemme myös oman desinfiointiaineen käyttöä.

HUOM! Jos sinut määrätään Tartuntalain 1227/2016, 60 § ja 62 § mukaiseen karanteeniin, niin sinun pitää jäädä pois myös musiikkiopiston tunneilta karanteenin ajaksi.