Sun harrastus lomalla

Kuvassa oransseja lehtiä maassa sekä Teksti: Syysloma ja naantali.fi/loma

Loma-ajan toiminnat ovat tarkoitettu naantalilaisille lapsille ja nuorille.

Maanantai 17.10.

Haijaisten liikunta- ja luontopäivä klo 10.00-13.00 (Suutarintie 5)

Kouluikäisille suunnattu liikuntapäivä, jossa mm. keppariseikkailua, frisbeegolfia, futista ja pihapelejä (päivän sisältö täydentyy ennen syyslomaa). Omat eväät mukaan, nuotio käytössä laavulla. Maksuton, ei ilmoittautumista.

Soveltava palloilu Suopellon koululla klo 15.30-16.30 (Rimpikuja 4, käynti takaovesta)

Soveltava palloilu on tarkoitettu eri-ikäisille henkilöille, joilla on erityisohjauksen tai sovellutusten tarve liikunnassa. Ryhmä kokoontuu viikoittain syyskauden ajan, mutta syyslomaviikon maanantaina voi tulla myös kertaluontoisesti maksutta pelaamaan ja tutustumaan toimintaan. Lisätiedot soveltavan liikunnan ohjaajalta p.0406837454.

Uimakuljetukset Ulpukkaan klo 17-20

Maksuton uimakuljetus järjestetään Ulpukkaan joka maanantai, myös syysloman maanantaina. Uimataitoinen nelosluokkalainen voi tulla mukaan yksin, nuoremmat aikuisen seurassa. Uimakuljetuksissa ja uimahallilla on mukana henkilö liikuntapalveluista. Kuljetuksen reitti ja aikataulut 

Tiistai 18.10.

Jäädisco Kuparivuorihallissa klo 13.00-14.30 (Kuparivuorentie 1)

Kouluikäisille tarkoitetussa jäädiscossa vapaata luistelua sekä leikkimielisiä kisailuja musiikin ja värivalojen siivittämänä. Maksuton, ei ilmoittautumista.

Avoin palloilu Maijamäen liikuntahallissa klo 9.00-12.00 (Venevalkamantie 2)

Mahdollisuus pelata sählyä, jalkapalloa ja koripalloa omatoimisesti, ei ohjausta. Välineet tuodaan pelaajien käyttöön ja liikuntapalveluiden henkilö on paikalla hallilla.  Toiminta on tarkoitettu kouluikäisille. Maksuton, ei ilmoittautumista.

Paintball -retki 

Nuorisopalvelut järjestävät syyslomalla paintballretken. Pelien on tarkoitus olla Huviluvan sisätiloissa, mikäli saavat remontin siihen mennessä valmiiksi, jos eivät niin menemme pelaamaan Piikkiön ulkokentille. Retken ikäraja 13 vuotta. Lähtö Rymättylän keskustan bussipysäkiltä klo 11:30. Bussi pysähtyy Merimaskussa, Naantalin keskustassa, Ukkopekan ja Lietsalan pysäkillä. Retken hinta 40 €. Tarkemmat tiedot lähetetään viikko ennen retkeä tekstiviestillä. Ilmoittaudu paintball-retkelle Eventillassa..

Keskiviikko 19.10.

Avoin palloilu Maijamäen liikuntahallissa klo 9.00-12.00 (Venevalkamantie 2)

Mahdollisuus pelata sählyä, jalkapalloa ja koripalloa omatoimisesti, ei ohjausta. Välineet tuodaan pelaajien käyttöön ja liikuntapalveluiden henkilö on paikalla hallilla.  Toiminta on tarkoitettu kouluikäisille. Maksuton, ei ilmoittautumista. 

Torstai 20.10.

Liikunnallinen ulkoilupäivä Kuparivuorella klo 10.00-13.00 (Kuparivuorentie 1)

Kuparivuoren kentällä ja lähiympäristössä ulkoilua ja liikunnallista toimintaa kouluikäisille. Ulkoilupäivässä mm. polkuautot, jalkapalloa, skeittailua ja poniratsastusta. Ulkoilun lomassa voi syödä omia eväitä (päivän sisältö täydentyy vielä ennen syyslomaa). Toiminta on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille.

Ulkoilupäivään järjestetään kuljetus Velkualta, Merimaskusta ja Rymättylästä, mikäli kuljetukseen osallistuu vähintään 10 henkilöä ( kuljetuksen reitti määräytyy niiden saaristo-osien kautta, joista kyytiin tulee väh.2 osallistujaa). Ulkoilupäivä on maksuton ja toimintaan osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Ilmoittaudu kuljetukseen

Karmiva karnevaali, Särkänniemi 

Nuorisopalvelut järjestävät retken Särkänniemeen Karmiva karnevaali tapahtumaan 20.10.22 yli 12-vuotiaille. Alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa. Lähtö on Rymättylän linja-autotallilta klo 10:30. Merimaskun entinen osuuspankin piha 10.40 ja Naantalin keskusta klo 11.  Retken hinta 40€, sis. rannekkeen ja matkan. Retki toteutetaan mikäli osallistujia vähintään 25. Takaisin lähdetään klo 20:30. Ilmoittaudu retkelle Särkänniemeen Eventillassa.

Perjantai 21.10. 

Skidirieha Rymättylän koululla klo 13.30-15.00 (Piimätie 1)

Liikuntasalissa omatoimista, mutta valvottua liikuntaa temppu- ja toimintaradalla sekä jättitramboliinilla. Kouluikäisille suunnattu skidirieha on maksuton, ei ilmoittautumista. 

Luontobingo

Päiväkohtaisten toimintojen lisäksi on mahdollisuus pelata omatoimisesti luontobingoa koko syyslomaviikon ajan (17.-23.10.). 

Luontobingon lomakkeita löytyy Haijaisten luontopolulta (postilaatikko ulkokuntosalilaitteiden luona), Luolalanjärven luontopolulta, Järveläntie 10 ja Laidunpolku 33 (postilaatikot molemmissa lintutorneissa) ja Merimaskun kuntoradalta, Iskolantie 32 (postilaatikko kuntoportaiden yläpäässä). Valmistaudu bingoon omalla kynällä!

 

 

Projektisuunnittelija
Organisaatio
Sivistyspalvelut
Matkapuhelinnumero
040 769 2830
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address

Sivistystoimisto, Tullikatu 11

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Vapaa-ajan palvelut
Liikunta ja urheilu