Sosiaalipäivystys

Saat yhteyden Naantalin sosiaalipäivystykseen virka-aikana maanantaista torstaihin klo 8.00–15.30 ja perjantaisin ja juhlapyhien aattoina klo 8.00–15.00 soittamalla hätäkeskuksen numeroon 112 tai soittamalla päivystysnumeroon p. 040 1699 537. Naantalin sosiaalipäivystys palvelee naantalilaisia ja Naantalissa oleskelevia, mikäli he ovat kiireellisten sosiaalipalvelujen tarpeessa virka-aikana.

Turun seudun sosiaalipäivystys auttaa virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin

Seudullinen sosiaalipäivystys palvelee Turun seudun kuntien asukkaita tai kunnissa oleskelevia, mikäli he ovat kiireellisten sosiaalipalvelujen tarpeessa muulloin kuin virka-aikana. 

Turun sosiaalipäivystykseen saa yhteyden virka-ajan ulkopuolella suoran asiakasnumeron kautta p. 02 2626 003. Asiakasnumeron ohella yhteyden sosiaalipäivystykseen saa myös hätäkeskuksen (112) kautta.

Kunnat ovat ilmoittaneet sosiaalipäivystykseen ne palvelut, joita heidän asukkailleen voidaan tarvittaessa tarjota, esimerkiksi lastensuojelun sijoituspaikat alaikäisille ja muiden palvelujen yhteystiedot. Virka-aikana kukin kunta vastaa kiireellisistä sosiaalipalveluista oman kuntansa alueella.

Seudullisessa sosiaalipäivystyksessä ovat mukana Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero ja Turku.

​Lisätietoja Turun seudun sosiaalipäivystyksestä

Asiasanat

Lapsiperheet
Sosiaali- ja terveyspalvelut