Liikuntapalveluilla on syksyllä tarjolla monipuolista liikuntaa - ilmoittaudu mukaan!

Uutiset
Naantalin kaupunki järjestää monipuolista liikuntatarjontaa kaiken ikäisille syksyn ja loppuvuoden aikana. Liikuntaryhmät ovat joko maksuttomia tai erittäin edullisia, ja paikkoja on vielä jäljellä.
Lenkkeilijä venyttelee.

Naantalin kaupungin liikuntapalvelut järjestää monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille ja kuntoisille kaupunkilaisille. Liikuntaryhmiin ja -tapahtumiin osallistuminen on mahdollista kaikille, sillä tarjonnassa on huomioitu monipuolisesti eri kohderyhmät. Osallistuminen on ryhmästä riippuen joko maksutonta tai edullista.

Aikuisten liikuntatarjonta

Eri-ikäisille aikuisille järjestetään erilaisia ohjattuja liikuntatunteja ja -ryhmiä eri aikoihin päivästä.

Maanantai

Maanantaisin järjestetään Rymättylässä maksuton voimaa ja tasapainoa -ryhmä, joka kokoontuu klo 14.30-15.30 Rymättylän koulun liikuntasalissa. Ryhmässä lisätään ja ylläpidetään tasapainoa sekä lihasvoimaa. 

Tiistai

Tiistaisin Kesti-Maarian salissa kokoontuu tasapainoryhmä klo 9-10, minkä jälkeen Kesti-Maariassa järjestetään varhaisvaiheen muistisairaille sekä reuma- ja lihassairauksia sairastaville kehonhallintaa ylläpitävä ja kehittävä Neuromoto-ryhmä. Lisäksi Kuparivuoren urheilutalolla järjestetään maksuttomat senioritanssit klo 11-12. Näiden lisäksi aikuisten tuolijumppa järjestetään klo 11.30–12.30 Rymättylän koulun liikuntasalissa. 

Työikäisille järjestetään myös tiistaisin Liikkuva ja hyvinvoiva aikuinen -ryhmä, jossa on luvassa monipuolista tutustumista eri liikuntalajeihin.

Keskiviikko

Keskiviikkoisin järjestetään aikuisille luistelua Aurinkoareenalla klo 11.30-12.30. Merimaskussa järjestetään ikääntyville keskiviikkona voimaa ja tasapainoa -ryhmä klo 15-16.

Perjantai

Perjantaisin järjestetään paljon toivottu aikuisten kävelyfutis Karvetin koulun tekonurmikentällä klo 11-12.

Lisäksi käynnissä on marraskuun loppuun saakka jatkuva Syysliikkuja-kampanja, jossa kerrytetään eri tavoin liikkumalla kilometrejä. Kampanjassa on myös mahdollista voittaa palkintoja, joten siihen kannattaa osallistua!

Lue lisää aikuisten liikuntatarjonnasta ja ilmoittaudu mukaan.

Yläkoulu- ja lukioikäiset

Yläkoulu- ja lukioikäisille järjestetään kouluilla runsaasti erilaisia toimintoja. Palloilua, sarjakuvataidetta, kuntosaliohjausta, monilajiklubia – kaikkea mahdollista! Mukaan kannattaa tulla matalalla kynnyksellä. Etenkin Ulpukassa järjestettävässä uimaklubissa olisi vielä tilaa uinnista kiinnostuneille!

Lue lisää yläkoulu- ja lukioikäisten liikunta- ja harrastustarjonnasta.

Alakoululaiset

Alakoululaisille on runsaasti erilaista hauskaa toimintaa tarjolla. Etenkin Lietsalan metsäsalapoliiseihin sekä Taimon elokuvaklubiin on vielä paikkoja halukkaille tarjolla!

Alakoululaisille järjestetään liikuntaseikkailuja, parkouria, harrastekerhoja sekä paljon muuta monipuolista luonto- ja liikuntapainotteista touhua. Tutustu alakoululaisten toimintaan.

Lapsiperheet

Lapsille järjestetään ipanariehoja, jotka ovat alle 7-vuotiaiden lasten maksuttomia toimintapäiviä.

Ipanarieha Merimaskun koulun liikuntasalissa 24.9.–26.11 sunnuntaisin klo 10.00–11.30. (Iskolantie 9, 21160 Merimasku).

Ipanarieha tatamisalissa 24.9.–26.11 sunnuntaisin klo 15.00–16.30 (Venevalkamantie 2, 21100 Naantali).

Ipanarieha Rymättylän koulun liikuntasalissa 23.9.–25.11. lauantaisin klo 14.00–15.30 (Piimätie 1, 21140 Rymättylä).

Päivitetty viimeksi
26.9.2023 16:10

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu