Tavastin Killan ravintoloiden vuokrasopimuskilpailutus käynnissä

Uutiset
Tarjouskilpailu on käynnissä 18.6.2024 klo 15.00 saakka.
Naantalin rannassa kelta-oranssi Tavastin Killan ravintola, vieressä punainen Valborg-ravintola.

Naantalin kaupunki vuokraa Naantalin Vanhassakaupungissa sijaitsevasta Tavastin Killan kiinteistöstä kaksi ravintolaa tarjousten perusteella. Ravintolakiinteistöjen Storrandala ja Vinkkelitalo ravintoloiden liikenimet ovat olleet Uusi Kilta ja Valborg. Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Mannerheiminkatu 1.

Tavoitteena on löytää kohteisiin toimijat, jotka kehittävät ravintolakokonaisuuksia koko Naantalin kaupungille lisäarvoa tuottavina matkailukohteina.

Tavastin Killan kiinteistön rakennukset ovat asemakaavalla suojeltuja. Rakennuksissa suoritettavien korjaus- ja muutostöiden tulee olla sellaisia, että rakennuksen historiallisesti arvokas tai kaupunkikuvan kannalta merkittävä luonne säilyy.

Naantalin kaupunki toteuttaa kohteessa kuluvan vuoden aikana vuosikorjaustoimenpiteitä sekä peruskorjaus- ja laajennustoimenpiteitä vuokrasopimuskauden vaihteessa 2024–2025. Töiden tarkoituksena on parantaa rakennuksen pitkäaikaiskestävyyttä sekä käyttöolosuhteita. Valittavan vuokralaisen on mahdollista esittää kiinteistön mahdollisia toiminnallisia muutostarpeita, ja ne toteutetaan mahdollisesti samassa aikataulussa. Hanke valmistuu maaliskuun 2025 loppuun mennessä.

Ravintoloiden vuokrasopimukset tehdään lähtökohtaisesti 10 vuoden sopimuskausiksi 1.1.2025 alkaen. Tämän jälkeen vuokrausta jatketaan toistaiseksi kalenterivuosi kerrallaan, ellei jompikumpi osapuoli irtisano sopimusta kuusi kuukautta ennen seuraavan kalenterivuoden alkua.

Tarjoukset tulee jättää 18.6.2024 klo 15.00 mennessä tarjouspalvelu.fi/naantali-portaaliin. Tutustu tarjouspyyntöön sekä sen liitteisiin alla sekä tarjousportaalissa.

Päivitetty viimeksi
17.5.2024 15:38

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen
Kiinteistöt