Soveltavan liikunnan tapahtumat lapsille ja aikuisille

Kaikki soveltavan liikunnan toiminnot ovat tauolla pe 13.3.2020 alkaen valmiuslain voimassaolon ajan. Tilanteesta ja muutoksista tiedotamme Liikkuva Naantali -sivuilla sekä Naantalin ajankohtaista koronatilanteesta -sivustolla. Olethan katsonut jo liikuntavinkkejä liikuntavideot sivulta ja Liikkuva Naantali-Facebook -sivuiltamme. 

Huom! Aikuisten, lasten, nuorten ja perheiden kesän 2020 soveltavan liikunnan tarjonta päivittyy Soveltavan liikunnan kesä 2020 -sivuille.

Kehitysvammaisten yleisurheilukilpailut 13.5.2020 on peruttu Liedon keskusurheilukentällä vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi!

Avoimet soveltavan liikunnan treffit keväällä 2020

Aika: keskiviikkoisin 15.1., 12.2., 11.3., 22.4. ja 3.6. klo 15:30-16.30

Paikka: Kesti-Maaria (os. Maariankatu 2) ja lähiympäristö. Paikka ilmoitetaan etukäteen.

Vastuuohjaaja: soveltavan liikunnan ohjaaja Heidi Suominen

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla on erityisohjauksen tai sovellutusten tarve liikunnassa sairauden, liikuntarajoitteen, vamman tai toimintakyvyn heikentymisen takia. Mukana saa olla tarvittaessa oma avustaja ja sopii hyvin myös omaishoidettaville ja –hoitajille.

Kokeilemme yhdessä erilaisia sovellettuja liikuntamahdollisuuksia esimerkiksi musiikkiliikunta, sovellettu palloilu, kuntouttava jooga ja ulkoliikuntamuotoja.Toiminnan tavoitteena on kokeilujen kautta löytää yhteinen, arkea tukeva harrastus, liikunnan ilo ja uusia tuttuja. Toiminta on maksutonta, eikä tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

ke 15.1. pienpelejä sekä voima-tasapainorata. Varustaudu sisäliikuntavarusteilla ja juomapullolla.

ke 12.2. ystävänpäivän kunniaksi Ystävänpäivätanssit. Tanssia voi niin yksin kuin ystävän kanssa, ohjattu. Varustaudu sisäliikuntavarusteilla ja juomapullolla.

ke 11.3. Toivekerta

ke 22.4. sään salliessa frisbeegolfia Kirkkopuistossa. Tavataan Kirkkopuistossa ulkokuntolaitteiden luona. Soveltavan liikunnan treffit 22.4. on PERUTTU vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi!

ke 3.6. sään salliessa ulkoilukerta Kirkkopuiston läheisyydessä. Tavataan Kirkkopuistossa ulkokuntolaitteiden luona. HUOM! Ennakkoilmoittauminen katso Soveltavan liikunnan kesä 2020.

 

Ikärajaton ”Menoa muksuille” –soveltavan liikunnan tapahtuma erityislapsille perheineen - PERUTTU!

Aika: sunnuntaina 26.1.2020 klo 10.00–11.30 ja 29.3.2020 klo 15.00–16.30

Paikka: Maijamäen koulun Tatamisalissa (os. Venevalkamantie 2, Naantali)

Oma aikuinen avustajana mukana. Tapahtumassa omatoimista, hauskaa ja liikunnallista eri aisteja aktivoivaa tekemistä muun muassa temppurata ja pelejä. Toiminta on valvottua, mutta ei ohjattua.

Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Järjestäjänä Naantalin kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä Liikuntaseura Naantali (LiiNa) ja Rasion kaupungin liikuntapalvelut

Lisätietoja soveltavan liikunnan ohjaajalta heidisusanna.suominen@naantali.fi, 040 683 7454