Kaupungin venepaikkojen uudelleenvaraus käynnissä – uudet asiakkaat pääsevät tekemään varauksia maaliskuussa

Uutiset
Naantalin kaupungin ylläpitämien venepaikkojen uudelleenvarausjakso on käynnissä helmikuun ajan. Varaamatta jääneet paikat avautuvat 1.3.2024 klo 15.00 uusien hakijoiden vuokrattavaksi.
Veneitä rivissä laituriin kiinnitettynä aurinkoisella säällä.

Viime kaudella venepaikan vuokranneilla on mahdollisuus lunastaa sama paikka uudelleen täksi kaudeksi. Uudelleenvuokraus käynnistyi 1.2. ja jatkuu 29.2.2024 saakka.

Mikäli paikan haluaa vaihtaa, onnistuu se 1.3.2024 klo 15.00 alkaen sähköisessä varauspalvelussa, mikäli vapaita venepaikkoja on jäljellä.  Helmikuun aikana viime kaudella paikan vuokranneille onnistuu siis ainoastaan saman paikan vuokraaminen uudelleen.

Kaupungin venepaikat avautuvat uusien asiakkaiden vuokrattaviksi perjantaina 1.3.2024 klo 15.00. Vuokrattavissa ovat kaikki ne paikat, joita ei ole uudelleenvuokrattu helmikuun 2024 aikana.

Naantalin kaupungin venepaikat ovat varattavissa ainoastaan sähköisen venepaikkojen varauspalvelun sekä Naantalin kaupungin asiointipisteen kautta.

Vuokrattavat paikat sijainteineen, hintoineen ja tarkempine paikkatietoineen löytyvät varauspalvelusta. Satamia ja paikkatietoja voi tarkastella ilman kirjautumista, mutta varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Uusi käyttäjätunnus luodaan Kirjaudu sisään -painikkeen takaa.

Naantalin kaupunki ylläpitää kaikkiaan noin 1000 laituripaikkaa. Vakituisen laituripaikan hinta on sama sekä naantalilaisille että ulkopaikkakuntalaisille. Paikan hinta on aina sama, vuokrausajan pituudesta riippumatta.

Siirry venepaikkojen varauspalveluun.

Lue lisää venepaikoista.

Päivitetty viimeksi
9.2.2024 13:00

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Vesiliikenne