Naantalin kaupungin karttapalvelu uudistui

Uutiset
Kuvakaappaus Naantalin uudesta karttapalvelusta.

Naantalin kaupunki on julkaissut tänään 31.1. uuden TieraCity web-karttapalvelun. Uudistunut karttapalvelu korvaa vaihteittain Naantalin aiemman karttapalvelun sekä tonttisovelluksen, ja jatkossa erilaiset kartat ja kaupungin jatkuvaan hakuun luovutettaviksi tulevat olevat tontit löytyvät uuden palvelun eri tasoilta.

Uudistuksen tarkoituksena on parantaa kaupungin karttapalveluiden toimintavarmuutta ja stabiiliutta sekä tuoda palveluiden tekniikkaa nykypäivään. Palveluun siirtyminen on osa laajempaa paikkatieto- ja toiminnanohjausjärjestelmän uudistusta, jossa kaupunki päivittää teknisen toimialan järjestelmiä perusteellisesti vanhoista järjestelmistä luopuen. Uudesta karttapalvelusta löytyvät samat aineistot kuin aiemminkin, mutta käyttöliittymä on muuttunut.

Karttapalvelusta voi hakea tietoa mm. kiinteistöistä, rakennuksista ja rakennelmia sekä asema- ja yleiskaavoista. Palvelun tarjoamat työkalut ovat aloitusnäkymässä heti nähtävillä. Uuteen karttapalveluun voit tutustua osoitteessa: www.naantali.fi/karttapalvelu. Katso myös ohjeita palvelun käyttöön.

Karttapalvelun kehitys ja sen tietojen täydentäminen jatkuu julkaisun jälkeenkin. Esimerkiksi uusi karttapohjainen palautepalvelu julkaistaan osaksi uudistunutta karttapalvelua myöhemmin tänä vuonna.

Voit antaa palautetta uuteen karttapalveluun liittyen palautelomakkeella: www.naantali.fi/palaute. Jos haluat jättämääsi palautteeseen vastauksen, muista jättää lomakkeella yhteystietosi. Palautetta voi antaa myös nimettömänä.

Päivitetty viimeksi
31.1.2024 18:00

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Kartat ja karttapalvelut